braskyte22 parašė:
Vajei, šiąnakt kėlėsi valgyti intervais maždaug 21:00 - 01.00- 04.00-06.00(muistesi ilgai, bet neverke ir nevalge, uzmigo) ir dbr po 7 valgo aptinges.
Po skiepijo maniskis buvo labai mieguistas, bet po dienos grįžo atgal
braskyte22 parašė:
Vajei, šiąnakt kėlėsi valgyti intervais maždaug 21:00 - 01.00- 04.00-06.00(muistesi ilgai, bet neverke ir nevalge, uzmigo) ir dbr po 7 valgo aptinges.
Po skiepijo maniskis buvo labai mieguistas, bet po dienos grįžo atgal
Lenauriene parašė:
Tos kurios maitinat krutimi, visada jum uztenka vienos krūties, vienam kartui?
Per augimo suolius neuztenka.
Kisulita parašė:
Tai va, laiko trūksta ir dažniausiai spėju sulyginti nedidelę dalį, o kiti kaupiasi, kol prisireikia, tada jau skubiai lyginu. Bet šiandien jau nevargau, ištraukiau…
O kokio ugio ir svorio gime, kad jau 68 dydzio drabuzeliu reikia? As tik dabar i 56 dydi pereiti pradejau, bet dar ir 50 kai kurie tinka
Kisulita parašė:
Tai va, laiko trūksta ir dažniausiai spėju sulyginti nedidelę dalį, o kiti kaupiasi, kol prisireikia, tada jau skubiai lyginu. Bet šiandien jau nevargau, ištraukiau…
Mes irgi perėjom į 68, nors zmogeliukui pusantro men
tai tikiuosi, kad užteks žiemai
Lenauriene parašė:
Baltai pavyzdžiu tokio maitinimo... 🙂 Pas mane taip, kol krutis standesne, tol viskas ok, kai tik suminkštėja, ciunkina ciunkina ir nieko neistraukia, net neuzkuria…
Nusipirkit svarstykles, tikrai bus ramiau
matysite, kiek priauga ir tada tikrai bus ramu, kad pieno užtenka
Mig.le parašė:
Mes irgi perėjom į 68, nors zmogeliukui pusantro mentai tikiuosi, kad užteks žiemai
![]()
Nepirkit svarstykliu, bus ramiau be ju😊 su pirmu vaiku, kadangi buvo bedu su valgymu,buvo apemus sverimo manija. Jei pradziai kas kelias dienas sveriau,tada kas diena, paskui i diena po kelis kartus,pries maitinima,po maitinimo.
Zdz ivare tik streso,o naudos nulis,nes vaikai auga suoliais
Maniskis pirma menesi sunkiai augino svori,o likus porai dienu iki sukakties kaip sove i virsu,tai ir 1.4 kg priaugo. O sverinejau ir nervavausi tai kasdiena, kad svoris neauga🤦♀️🤦♀️
Db svarstykles aukstai padetos ir tik del idomumo kas savaite pasiimu jas ,pasisverti. Bet noriu isgyvendinti ir sita nora 🙈🤣
waily parašė:
Nepirkit svarstykliu, bus ramiau be ju😊 su pirmu vaiku, kadangi buvo bedu su valgymu,buvo apemus sverimo manija. Jei pradziai kas kelias dienas sveriau,tada kas die…
Tikrai, su pirmu irgi buvo psichozė.. Geriau jų neturėt, arba turėt ir naudot griežtai su vyro kontrole, kad nekiltų pagundų 😄
Mig.le parašė:
Po skiepijo maniskis buvo labai mieguistas, bet po dienos grįžo atgal![]()
Hmm.. Nors parą pasidžiaugiau 😁
waily parašė:
Nepirkit svarstykliu, bus ramiau be ju😊 su pirmu vaiku, kadangi buvo bedu su valgymu,buvo apemus sverimo manija. Jei pradziai kas kelias dienas sveriau,tada kas die…
Čia gal nuo žmogaus priklauso, nes man jos labai padėjo su pirmu. Buvo problemų dėl svorio ( ne mano išsigalvojimas, tyrimai tai rodė), tai man jis padėjo. Ir dabar antrą vaiką karts nuo karto pasveriu, bet labai gerai priauga, tai poreikio nėra ;)
Sveikos... atsibudau naktį su 'sudaužytom' krūtimis, ypač viena, skauda taip, kad net prisiliesti negaliu. Guzu nėra, nėra kietos, prieš 3h buvo kaip tik valgyta iš tos krūties. Uzsidejau kopūstų lapu, nelabai buvo naudos. Dabar ryte jau ir kūną skauda, išgėriau nuo skausmo, bet... kas čia yra? Nemanau, kad mastitas, nes kaip minejau nėra guzu ir kietu krūtų. Perpute? Bet vakar iš namų nebuvau išėjusi... nu tik langus darinejau ir vedinau namus reguliariai. Gal kam taip yra buve?
Proteja parašė:
Sveikos... atsibudau naktį su 'sudaužytom' krūtimis, ypač viena, skauda taip, kad net prisiliesti negaliu. Guzu nėra, nėra kietos, prieš 3h buvo kaip tik valgyta i…
Man kai buvo laktostaze tai krūtis buvo kieta ir labai skaudejo ją, tai cia jum turbūt kazkas kita. Jeigu butu mastitas, buna raudona deme ant krūties. O temperatūros neturit?
Ačiū visoms uz patarimus. Maitinant kruti masazuoju kad tik ji kuo daugiau isvalgytu. Svarstykles turim nuo pirmo vaiko. Su svoriu viskas ok, per 3 savaites priaugo 900g nuo numesto svorio. Gal ji tokio budo, kad pavalgius nori rekti. As nebežinau jau ka galvot. O mano papas, kaip soske jai?
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai