juočkė parašė:
Sveikos, mamytės! Kreipiuosi gal labiau į tas, kurios jau turi/turės ne pirmą mažylį, gal galėtumėte pasidalinti ka reikėtu pirkti pirmagimiui, kas pasiteisino ir k…
Sveiki, rūbelių tai žiūrėkit pagal savo nuožiūrą. Nepirkčiau jokių per galvą dedamų, geriau susagstomi, taip pat, mano asmenine nuomone, šliaužtai buvo labai nepatogus ir nenaudojamas rūbas
maniškė miegodavo naktį tiesiog su bodžiu ir kojinėm, kitaip kaisdavo, tai neprirengdavau, nes namie šilta. Plius pakeist pampersą su šliaužtais man buvo nepatogu, nes plaunant užpakaliuką tabaluodavo kojos, tai paprasčiau numaut kelnytes ir prasegt bodį
Sauskelnių irgi neprisipirkčiau, mes truputį pavargom kol atradom tinkančias, tai nusipirktas paskui teko atiduoti
Va ko aš buvau neapgalvojus iš anksto, tai reik pasirūpinti ką įklosit į vežimą
man šitie klausimai pamenu iškilo tik kai jau gimė. Vežimas buvo, o nei šiltesnio pleduko, nieko
tai teko greit pirkt.
Maitinimo pagalvės neturėjau, dabar tikrai pirksiu, nes būčiau norėjusi turėt.
Pientraukio irgi nepirksiu, nes nenaudojau jo. Ir visad galvojau, kad jeigu prireiks, tai tada tikrai nusipirksiu. Bet va kremo speneliams neturėjau ir vyras skubėjo į vaistinę pirkt. Taip pat jeigu jūsų įdubę speneliai, tai labai didelė tikimybė, kad reiks antspenių, tai irgi pasirūpinčiau pasiimt į ligoninę
Man tikras must have motinystėj yra ergonomiška nešioklė vaikui. Neturėjau, pirkau ir šį kartą vėl pirksiu būtinai!
O šiaip protingiausia, tai nepirkt nieko, dėl ko kyla abejonių, viską šiais laikais galima gaut itin greitai ir su pristatymu į namus, rekomenduoju nešvaistyti pinigėlių kažkam ko GALBŪT prireiks
Jeigu ką prisiminsiu, tai papildysiu

nežinai net į ką dėmesį labiau atkreipti