anonimee parašė:
tas idekliukas kur pritaikytas tam modeliui turbut?![]()
Nea, universalus
vintede galima dabar sumedzioti geru
anonimee parašė:
tas idekliukas kur pritaikytas tam modeliui turbut?![]()
Nea, universalus
vintede galima dabar sumedzioti geru
Nu ir ką daryti? Nebežinau, ko imtis 😑 Mano mergina jau visa pervargus nuo nemiegojimo. Naktį keliasi dažnai, vos eina užmigdyti, dieną pamiega tik vieną kartą ir tai tik kokią valandą. Toliau dalyvauja iki vakaro. Jei vakare bandau migdyti, tai pasnaudžia tik tiek, kiek ant rankų. Papą ištrauki iš miegančios, vėl rėkia, rankos dreba, stojasi, eina. Ir maudau kas vakarą, kad atsipalaiduotų, ir į lauką einam, nieks nepadeda. Kaip dar padėti? 🤦♀️ Gal augimo šuolis mus užklupo?
Krissti1 parašė:
Nu ir ką daryti? Nebežinau, ko imtis 😑 Mano mergina jau visa pervargus nuo nemiegojimo. Naktį keliasi dažnai, vos eina užmigdyti, dieną pamiega tik vieną kartą ir t…
8-10mėn būna miego regresija.
MonikaSim parašė:
8-10mėn būna miego regresija.
Aš irgi tikiuosi kad greit su miegais viskas baigsis, nes dabar jau pora gerų mėnesių esu visiškai be miego, keliasi kas valandą, kartais ir dažniau
spinsa parašė:
Aš irgi tikiuosi kad greit su miegais viskas baigsis, nes dabar jau pora gerų mėnesių esu visiškai be miego, keliasi kas valandą, kartais ir dažniau
Smagu tik tiek kad nors ne pas mane vieną toks bemiegis gyvenimas dabar 😃 o šiaip tai labai sunku jau nuo to nemiego tokio... gal tikrai čia tas amžius kai miego regresas 🙄
mamyte.agne parašė:
Smagu tik tiek kad nors ne pas mane vieną toks bemiegis gyvenimas dabar 😃 o šiaip tai labai sunku jau nuo to nemiego tokio... gal tikrai čia tas amžius kai miego re…
Oi ne pas viena ! Niekada nemiegojo kartu su mumis, dabar jau apie menesi neina iskrapstyt jo. Tik atsikelia nakti, pradeda ieskoti po lova mamos, tecio, papo, visko 🤦♀️
Krissti1 parašė:
Nu ir ką daryti? Nebežinau, ko imtis 😑 Mano mergina jau visa pervargus nuo nemiegojimo. Naktį keliasi dažnai, vos eina užmigdyti, dieną pamiega tik vieną kartą ir t…
Gal daug dirgiklių aplink? Televizorius, muzikiniai žaislai, daug žmonių ar panašiai... esu girdėjusi, kad raminančiai veikia klasikinė muzika. Jei jau neturite, ko griebtis, pabandykite.. dar jūsų vietoje bandyčiau aromaterapija. Aš tikrai pastebėjau, kad valandą dvi prieš naktinį miegą mums reikia tylumos. Atsiprausiame ir būname dviese miegamajame - ramiai galime ir vartome knygeles. Tiesa, jei šį ritualą praleidžiame, labai aktyvus būna ir sunku užmigdyti. Beje, mano vaikas laaaaabai aktyvus. Jau mergaitės buvo aktyvios ir neįsivaizdavau, kad gali būti dar aktyvesnių vaikų. Dabar suprantu, kad tikrai gali.
Krissti1 parašė:
Gal ir raidos šuolis! jei primaitinat dar peržiūrėčiau maistą ir vakarui duočiau baltymų daugiau, lengvai virškinamų daržovių.. ar daug laiko praleidžia ant grindų? aromaterapija manau gali padėt kažkiek
Mūsiškė irgi miega siaubingai. S I A U B I N G A I. Ji visada prastai miegojo, bet nuo 8 mėnesio, tai kažkas antgamtiško, nežinau kada ji pailsi, nes aš pati zombis palaikomas kava. Šią naktį nuo 19:30 iki 6:30 atsikėlė 9 kartus. Apsiverčia ant pilvo, stojasi ant 4 ir ropščiasi ant manęs inkšdama
babarikė parašė:
Mūsiškė irgi miega siaubingai. S I A U B I N G A I. Ji visada prastai miegojo, bet nuo 8 mėnesio, tai kažkas antgamtiško, nežinau kada ji pailsi, nes aš pati zombis…
jūs mane ir mano vaiką aprašėt
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai