2020.06.29 16:14 (prieš 6 m.)
SantaB parašė:
Ir man antras neštumas nuo antro vyro
taip kad nemažai čia mūsų
norėjom vaikelio seniai, bet vis nepavykdavo, na žinoma ir per daug nedirbom dėl planavimo, ne…
Kaip mielai, žinojo kada ateiti vaikutis!
<3
Noriu tikėti... parašė:
Labai pazystama situacija del vaikų, i plius gyvena su mumis uosviai.
Kaip gime antroji mergaite,labai pasijaute atsalimas nuo mano pirmagimes.
Iš maniškio irgi nelabai jaučiasi, kad baisiai lauktų, atrodo lyg niekur nieko, tik dar daugiau jam reikia laiko sau, nes vėliau jau ale nebus... Tai, žinokit, ne visi vyrai kaip iš serialų ar filmų griūna pilvo bučiuot, blem, o aš bent jau tikėjausi manęs iš rankų nepaleis, aha, norėtumėt..!
yra kuriems net nelabai ''dašyla'', kol gyvai nepamato jau po gimdymo, kad jis bus tėtis
''savotiškai'' yra gyvenančių su tokia žinia
Noriu tikėti... parašė:
Papasakosiu istorija kaip per uosve mergaite gabo galvytes trauma,ir jin nieko mums nesake.
Net nupurtė! Dėkui Aukščiausioms visoms jėgoms, kad Jus taip apsaugojo <3 Būkite sveiki <3
Mistka parašė:
As vasarinukėms užduosiu klausimą kiek ne į temą- ar planuojat atlikti Nipt genetinį tyrimą?
Man gydytoja sakė, kad jei giminėj kažko tokio genetiško nėra, tai nereikia. Tai galvoju nesidaryt, ar kas nors darotės, nors nėra giminėj nieko? Aš kai privačiai vaikštau man ta informacija nemažai ir kainuotų sužinoti, bet jei kitos gydytojos vis vien rekomenduoja, gal reiktų klausytis..