skaiste95 parašė:
Ramu čia visai pastarosiomis dienomis. Laukiam laukiam leliukų!
Aš irgi šią savaitę buvau, lygiai taip pat 38 savaitė ir svoris apie 2,9 kg. Bet sakė laukti gimdymo, niekur nesiunčia, dar užrašė paskutiniam vizitui kitą savaitę.
skaiste95 parašė:
Aš irgi šią savaitę buvau, lygiai taip pat 38 savaitė ir svoris apie 2,9 kg. Bet sakė laukti gimdymo, niekur nesiunčia, dar užrašė paskutiniam vizitui kitą savaitę.
skaiste95 parašė:
Man rytoj pilnos 38 sav., tai svarstau kada vykti to vadinamo gimdymo plano sudarymo, nes prižiūrinti gydytoja minėjo, kad galima vykti 38, tačiau prieš savaitę perinatologiniame konsultavusi gydytoja užsiminė vykti nuo 39 pilnų. Hm. O jūs gal turite kokių indikacijų? Nes aš tai tik GD valdomą dieta.
Gimle parašė:
Man rytoj pilnos 38 sav., tai svarstau kada vykti to vadinamo gimdymo plano sudarymo, nes prižiūrinti gydytoja minėjo, kad galima vykti 38, tačiau prieš savaitę per…
Man tai nieko neužsiminė apie jokį planą, gal dėl to, kad be jokių indikacijų esu. Tiesiog laukti gimdymo.
Et, atrodo man tarpsnis, kai jau sunku biški darosi. Nors vyras padeda, kaupiasi viskas, bliauti vėl norisi. Nuo vakar mergina irzli, nebendrauja, tik valgyti, valgyti, valgyti, nenori raugėti, atpila, galvojom gal temperatūra, bet nėra. Šiandien sūnaus naujoj mokykloj susirinkimas, svajojau, kad gal išeis, bet iš po vakar, kai per nosytę atpylė, vyras vėl strese, kaip ir su pirmu, tai vargstam dabar. Panašu jai diegliai. Grįžau prie valgymo jokio š ir prie beveik nieko. Eisiu ieškoti ką galiu vėl iš naujo. Nuo vakaro nieko "skanaus" nevalgiau, tai lolkas gerai, bet daug laiko prabūdrauja, kol atrūgsta. Lyg šnopuoja, gal nosytėj liko kažkas po atpylimo. Bijau, kad miegelio trūksta. Nepasiduoda mano migdymui, nes užuodžia ir kasasi prie krūties. Na ir dar negana to, pastebėjau pūslęlę ant lūpos 🙈 vas is das? Čia nuo žindymo jai? Ar neskauda kažin, ar reikia kažkuo tepti 😳
Cavy parašė:
Et, atrodo man tarpsnis, kai jau sunku biški darosi. Nors vyras padeda, kaupiasi viskas, bliauti vėl norisi. Nuo vakar mergina irzli, nebendrauja, tik valgyti, valg…
Sveiki, toks jausmas, kad mano vaiko situaciją aprašėt 😉atpylinėja net per nosį, riečiasi nuo dieglių, pradėjau duot espumizan ir colic calm, bet mano ir pirmas sūnus atpylinęjo fontanais, tai jau taip nusiteikiau, kax ir šįkart bus. Ir pūslelė ant lūpos yra, čia gal nuo žindimo. Beje ligoninėj vaikų gydytoja sake, kad jei atpylineja, gal yra galimybė vaikutį guldyt tarsi truputį žemėjant, kaip tos jų lovelės, kur iš gimdyklos veža. Tarkim mūsų lovos pasikelia galvųgalis (kaip funkcinės), tai truputį pasikėliau.
Cavy parašė:
Et, atrodo man tarpsnis, kai jau sunku biški darosi. Nors vyras padeda, kaupiasi viskas, bliauti vėl norisi. Nuo vakar mergina irzli, nebendrauja, tik valgyti, valg…
Jūs ne viena ❤
Pas mus panaši situacija šiuo metu. Atpylinėja net ir praėjus nemažai laiko nuo žindymo. Vakar atpylė ir paspringo, tai teko greit reaguot ir ačiū Dievui, viskas gerai baigėsi, tik abu labai išsigandom
Bet aš tikiu, kad tai laikina ir stengiuos galvot, jog ir tai praeis. Nors vakar teko nuverkt nemažą posmelį po streso 🥺
Cavy parašė:
Jūsų mergytei gal kaip tik 7-10d augimo šuolis? Nes elgesys labai panašus į tai. Puslytė ant lūpos normalu, ji nuo žindymo, vaikui diskomforto nekelia, bet vis tik reikėtų pasižiūrėti ar taisyklinkas apžiojimas žindant, nes būtent ne iki galo taisyklingas apžiojimas sudaro tokias pūslytes🌻 dėl miegojimo ir atpylimo, mums irgi pamenu siūlė šiek tiek aukščiau pakelti lovos galvūgalį, kadangi mūsų lovytė buvo paprasta, be "pribambasų" tai gydytoja patarė sulankstyti rankšluostį ar mažą pleduką ir padėti ant lovytės dugno po čiužiniu, taip pakils šiek tiek lovytės viršus 👍
Tiesa, apie nuotaikas.. kad ir kaip sunku būtų... nereikalaukite per daug iš savęs, neprisikurkite lūkesčių, naujagimį auginti yra labai labai sunku ir dažniausisi viskas tikrai vyksta ne pagal planą❤️
Gimle parašė:
Man rytoj pilnos 38 sav., tai svarstau kada vykti to vadinamo gimdymo plano sudarymo, nes prižiūrinti gydytoja minėjo, kad galima vykti 38, tačiau prieš savaitę per…
Pagal daktarę leliuko svoris visuomet būdavo šiek tiek mažesnis nei turėtų būti. Tokiu atveju ji visuomet iki 39sav.leidžia nešioti. Tai matysim ką klinikoj daktarai pasakys pažiūrėję.. bandau išeit pasivaikščiot, truputi prasimankštinti, kad natūraliai veikla prasidėtų iki 5dienio, tikiuosi nors kiek padės 🤔
skaiste95 parašė:
Sveiki. Man dabar 38+3d. Poryt einu pas ginekoligę, apžiūrai be echo, nežinau nenanau kad kas be 40-41 sav siųs į gimdymo namus, kodėl jus siunčia neatėjus terminui?
Sveikos, papasakokit ar Jums Jusu mazyliai duoda kanors nuveikt. As asmeniskai nieko negaliu padaryt nei namus apsitvarkyt, nei valgyt paruos, nei save aptvarkyt... Kazkaip vis manau kaip cia ir ka sugalvojus... Maitinu pati, dienos metu daznai reikia maitinti ir gan uzima laiko...pamiega na gal kokia 1 ar dvi ir vel...kiek jusu pamiega ? pamaitini paguldai i lovyte daznai prabunda, tai jau buna nezaidziu taip lovoj pamaitinu uzmiega palieka ir nelieciu. Pavalgo gerai priauga svorio. Pabudrauti pabuti vienas tai tikrai ne, gal kokias 5-10 min ramiai pagules paplepes ir viskas. Na tiesiog ka cia padarius,kad dienos metu ilgiau pamiegotu
arba cia pirma savaite taip gal praeis...?
9 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai