ViSiJu parašė:
Labukas 🌷
Sėdėjimui nusipirkau kamuolį. Tikrai daug geriau. O va su miegojimu vargstu - dažn…
Ačiū, kad atsakėt merginos. Iškart ramiau, kai žinau, kad ne viena aš tokia. Laikykimės! 😄 Ar einat į baseiną ar kitas treniruotes?
ViSiJu parašė:
Labukas 🌷
Sėdėjimui nusipirkau kamuolį. Tikrai daug geriau. O va su miegojimu vargstu - dažn…
Ačiū, kad atsakėt merginos. Iškart ramiau, kai žinau, kad ne viena aš tokia. Laikykimės! 😄 Ar einat į baseiną ar kitas treniruotes?
ViSiJu parašė:
Labukas 🌷
Aš irgi kankinuosi, ypač paryčiais, kas pusvalandį turiu apsiversti, nes skauda tą koją nuo sėdmenų ant kurios guliu.
O gal kas susidūrėte su dažnu vaisiaus žagsėjimu? Pas mane būna 5-6 kartus per parą, kai jaučiu smulkius ritmingus judesius. Ginekologė sakė, kad viskas ok, bet straipsniuose anglų kalba skaičiau, kad po 32 savaitės jau turi mažėti žagsėjimai, taip pat gali rodyti problemas su virkštele. Tai neramu...
Ema11 parašė:
O gal kas susidūrėte su dažnu vaisiaus žagsėjimu? Pas mane būna 5-6 kartus per parą, kai jaučiu smulkius ritmingus judesius. Ginekologė sakė, kad viskas ok, bet str…
Žagsulį sukelt gali ir jūsų judesiai. Mano pirmas vaikas tokio amžiaus žagsėdavo kaskart man naktį apsivertus lovoje
su šitu jau kokių porą savaičių nejaučiau, kad žagsėtų. Bet nesuku galvos net 😊
Ema11 parašė:
Aš irgi kankinuosi, ypač paryčiais, kas pusvalandį turiu apsiversti, nes skauda tą koją nuo sėdmenų ant kurios guliu.
Ema11 parašė:
Ar skaitote mikslinius straipsnius, ar žurnalinius, ar forumus? Labai diselis skirtumas. Mano gydytoja (profesore) daznai pasijuokia kai as ateinu "prisiskaiciusi". Ar tai nera ta pati problema kai leliukas zaksi tai seni zmones sako, kad salta jam. Nors patys kai zaksi, nesirengia silciau.
keke parašė:
Ar daret 3/4D ecoskopa? Kur rekomenduotumet Vilniuj?
As dariausi 4D pas gyd. Ruta Liutkeviciene, ,,Tavo klinika", tai labai patenkinta, pridare nemazai nuotrauku, pasiule telefonu nusifotografuoti is ekrano kur ryskesnes ir spalvotos, nei atspausdintos, o ir pati mielu noru lauke, gaude kol prigaude kadru, nes mazyte mano vartes ir slepes vis. Tad labai rekomenduoju
Simona95 parašė:
Sveikutes,aš truputį gal ne į temą,bet gal Mamytės ir būsimos Mamytės gudresnės nei aš 😃patarkit tepaliuka ar balzamą maitinančiai,speneliams,prieš 11metu gimdziau,…
Lashinoh lanolino kremas +multimum kompresai
rgnz09 parašė:
Lashinoh lanolino kremas +multimum kompresai
Ačiū 😊
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai