Vennera parašė:
manau naturalu, kad nevalgo, svarbu mp/pm geria, mums kai patiems skauda mes ir apetito neturim![]()
As turiu galvoje tiek mp, tiek darzovienes. Nieko neima 🥺
Vennera parašė:
manau naturalu, kad nevalgo, svarbu mp/pm geria, mums kai patiems skauda mes ir apetito neturim![]()
As turiu galvoje tiek mp, tiek darzovienes. Nieko neima 🥺
edituliuks parašė:
Mums gydytojas patare deti zvakute, kai dygs dantukai. Pasaldytu ciulptuku, kramtuku saldytuve, gelio dantukams jis nerekomendavo, bet kitos mamos sako, kad padeda.…
Pas mus tokios buvo kai valge. Gastro problemos neizvelge 🤷♀️ aciu, kad pasidalinot. Kramtukus atsaldytus duodu, tepu dantenas, bet nelabai ka padeda. Vienintelis kas padeda - ibuprofeno zvakutes kazkiek, bet taip nesinori kasdien duoti
edituliuks parašė:
Mums gydytojas patare deti zvakute, kai dygs dantukai. Pasaldytu ciulptuku, kramtuku saldytuve, gelio dantukams jis nerekomendavo, bet kitos mamos sako, kad padeda.…
Manau viskas gerai,mes 1maitinima pakeite esam kose,tai dazniausiai irgi kaip "plastelinas" randasi pamperse😁
Aš tik su kietu maistu vargstu, kasdien tas pats jau kokios 3 savaitės. MP ir PM geria, o maitinimas kietu maistu kančia: muistosi, urzgia, sukasi. Tai kiek pati išsisžioja ir leidžia, tiek pavalgo - kokius 10 gramų. Per prievartą nekišu. Vaisių tyrelės iš vis baisybė - žiaugčioja nuo visų bandytų. Ir ką daryt? Matyt ir toliau kantriai bandyt. Gal kai sedės tvirčiau, leisiu su stambesniu maistu pačiai pažaist, įsidėt į burną.
aureja31 parašė:
Sveikos! Kaip pas jus su žindymu? Mums 7 men, jau kuri laika vaikas zinda po 3-4 min ir viskas. Ar jam to uztenka? Kiek liko jusu maziai zinda? Pradedu prisigalvot…
Truksta info. Kaip daznai maitinate? Ar valgo ir kieta maista? Ar geria vandeni? Ar duodate ciulptuka? Kaip elgiasi ir atrodo vaikas po maitinimo? Kiek pamperiu per para pridaro? Nes duodant ciulptuka, daugiau seiliu gaminasi, skrandis seilemis uzsipildo, jei vandeni geria, tai vandeniu, jei dantys dygsta, automatiskai maziau valgo. Svarbiausia, kaip vaikas jauciasi ir kiek pamperiu per diena pridaro.
Kalila parašė:
Aš tik su kietu maistu vargstu, kasdien tas pats jau kokios 3 savaitės. MP ir PM geria, o maitinimas kietu maistu kančia: muistosi, urzgia, sukasi. Tai kiek pati iš…
Musu grudines koses lb skaniai valgo, darzovienes maziau. Pastebejau jei darzoviene labiau atvesta per tuos pampiu keitimus, maziau noriai valgo. Meginkit kantriai toliau, gal atrasit, kas patinka, kaitaliokit temperatura, kitiems kaip tik saltas maistas patinka, isbandtkit silikonini maitintuva, gal patiks paciai valgyt.. Kantrybes ir stiprybes mums visoms
aureja31 parašė:
Sveikos! Kaip pas jus su žindymu? Mums 7 men, jau kuri laika vaikas zinda po 3-4 min ir viskas. Ar jam to uztenka? Kiek liko jusu maziai zinda? Pradedu prisigalvot…
Ir kaip svoris auga?
edituliuks parašė:
Musu grudines koses lb skaniai valgo, darzovienes maziau. Pastebejau jei darzoviene labiau atvesta per tuos pampiu keitimus, maziau noriai valgo. Meginkit kantriai …
Klausėt dėl pampių keitimo vyresnio vaiko, tai žinokit, jam aš iki 2metų ant vystymo lentos keičiau ir užpakalį kriauklėj ploviau, ir dabar dar gulinčiam lengvai galiu pakeist, nes tiesiog guli ir niekur nesiverčia, bet jis žemo tonuso ir raidos sutrikima turi, tqi nėr ka lygint, tai mažylis čia man išvis kosmosas kaip neimanomq nei aprengt nei pampį uždėt, nes nu reikalų jis turi daugiau nei aš o ir sėdasi ir atsisėda ir ant kelių atsistoja ir ant kojų atsistoja laikydamasi visur visokias nedideles kliūtis perlipa, tai belekaip kaip užtaisytas varo, aš vis galvoju kaip čia reiks ta užpakalį plaut kol dar normaliai nestovi o paguldyt jau neina, o apsikakoja iki ausų
Paprike parašė:
Klausėt dėl pampių keitimo vyresnio vaiko, tai žinokit, jam aš iki 2metų ant vystymo lentos keičiau ir užpakalį kriauklėj ploviau, ir dabar dar gulinčiam lengvai ga…
Oho koks stiprus mazylis! Tikrai smagu, bet tikiu, kad ir issukiu uztektinai! Vakar paprasiau, kad vyras po darbo nupirktu huggies kelnaites mergaitems, nes pasirodo yra atskirai berniukams ir mergaitems, nes, kaip minejau mums pampers kelnaites nelb patiko, tai vakar vakare mazoji ant keturiu buvo ir davesi, o as jai kuo lengviausiai kelnaites is galo apvilkau, paskui is priekio dar truputi pataisiau ir viskas, ispaudu raudonu minimaliai, nes tu klosciu ant pilvuko ir kojytes daug maziau. Nieko nepraleido. As kazkaip ties pampers uzsiciklinus buvau: ligoninej gavom huggies, patiko, bet buvau pati pampers nusipirkusi su lipukais, nebuvo berimu, tai ir likom prie pampers. Bet ir kitos firmos siulo tikrai idomiu variantu. Dabar "iki" pampers ir huggies sauskelnems 50% nuolaida, tikrai neapsimoka tiek laiko gaisti ir nervu gadintis pakeiciant sauskelnes, nes ir taip yra ka veikti. Gintarine vaistine ir maxima taip pat turi mazylio programas, tad prisiregistravus galima sauskelnes visad pirkti su nuolaida. Geriau jau vaikui koki nauja zaisliuka nupirkti ar vaikui i taupykle, be to ir sventes arteja, tad tie pinigeliai niekada nepamaiso.
Meteora parašė:
Sveikos, kaip jusu leliuku apetitas dygstant dantims? 🤔 gal kokia stebuklinga priemone atradot? Visai nevalgo, nebent ibuprofeno suduodu. Kazin kiek tai tesis…
Pas mus tapati dainelė, nuo pirmadienio atsirado irzlumas, tempe, nevalgo, verkia, vietos vis sau neranda.. nakti išvis tragedija.. vakar jau dėjau ir žvakutę tai bent kelias val ramiai galėjom visi pamiegot.. įdomu pačiai kiek laiko dar viskas trūks nes miego stoka ir pastovūs verksmai jau galva spaudžia.. 😖😢
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai