Bella5 parašė:
Vaiku gydytoja leido ir kavos isgerti ir bandele suvalgytinegalima sokolado ir citrusiniu, na ir nuo ko pas pacia pilva pucia
O kuo šokoladas blogai? Nes aš tai jo tikrai daug valgau, lyginant su tuo kiek šiaip valgydavau
Bella5 parašė:
Vaiku gydytoja leido ir kavos isgerti ir bandele suvalgytinegalima sokolado ir citrusiniu, na ir nuo ko pas pacia pilva pucia
O kuo šokoladas blogai? Nes aš tai jo tikrai daug valgau, lyginant su tuo kiek šiaip valgydavau
Kamilee parašė:
Patarkit kodėl taip, ar sunerimti. Mažylis snaudžia ant manes valgydamas puikiai, pavalgo padedu ar šalia saves ar į lovytę ar tiesiog į lizdelį ir atrodo taip sald…
O atrūginat?
Karoole parašė:
O kuo šokoladas blogai? Nes aš tai jo tikrai daug valgau, lyginant su tuo kiek šiaip valgydavau![]()
Šokoladas kaip ir citrusiniai vaisiai yra alergenas stiprus, todėl ir pataria jo vengti..
Kamilee parašė:
Patarkit kodėl taip, ar sunerimti. Mažylis snaudžia ant manes valgydamas puikiai, pavalgo padedu ar šalia saves ar į lovytę ar tiesiog į lizdelį ir atrodo taip sald…
Mano panasiai, ypac nakti trali vali uzburtas ratas prasideda.. maniske atrugint reikia, bet nebutinai 1 k uztenka. Nes vel po kazkiek laiko Susikaupia tu duju.. tai iseitis staciau laikyt ant saves arba as bandau pakelta labiau pozicija ant soniuko guldyt.
evveliute parašė:
Šokoladas kaip ir citrusiniai vaisiai yra alergenas stiprus, todėl ir pataria jo vengti..
Tai maniškė matyt nealergiška nes dvi savaites šokoladu gyva 😂 jau net juokavau kad aš kaip milka karvutė, šokoladinį pieną duodu 😂😂
Ocean Ni parašė:
Gal keistas klausimas, o jus ketinat ka nors
deti po egle savo menesio laiko mazyliams 😃?
Taip
Visi vaikai gaus dovanas po egle. Mažoji simboliškai - sensorinius kamuoliukus. Bus naudojami už mėnesio, kito.
Ocean Ni parašė:
O ka galvojat dovanot? Realiai litras mamos pieno siuo metu labiausiai nudziugintu 🤭. Net nzn ka cia ir sugalvot...
Mes dėsime lavinamąjį kilimėlį
Juka parašė:
O mes jau gimem! Ryte turejom suplanuota skatinima bet nesulaukėm, naktį puse2 prasidejo saremiai kas 3 minutes, atvažiavome jau su 5cm🏨 suleido epidiura iki 8 ryt…
Sveikinimai 😚
Ocean Ni parašė:
O ka galvojat dovanot? Realiai litras mamos pieno siuo metu labiausiai nudziugintu 🤭. Net nzn ka cia ir sugalvot...
Zaisliukus kojinytes ir lur ant riesiuku. Cia kai biski atkus zaisti gales ir sportuoti biskuti. Zaisla pakabinama ant auto kedutes ir rubeliu komplektuka
15 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai