snapiena parašė:
Ar jusu kudikiai daznai zagset pradeda?
Labai 🙂 Labai sunkiai atsirūgsta, jei ne atsirūgsta tada žagsi..
snapiena parašė:
Labai 🙂 Labai sunkiai atsirūgsta, jei ne atsirūgsta tada žagsi..
snapiena parašė:
Maniskei savaite beveik. Diena valgo ir miega kas 4-5 val.: puikiai miega. Jau antra nakti man ligoninej paruose "party" :uzsakinejo daug pieno: praktiskai nuo 6 va…
Jei svoris auga, tai žadinti net neverta 🙂 dėl perkėlimo tai migdau ant vystikliuko ir perkeliu kartu su juo.. Taip nėra temperatūrų skirtumo tarp mano lovos ir jos lovytės tai ne pabunda 🙂
Monika Gun parašė:
Tos kurios maitinat mp, ar geriat kavą? Aš taip noriu, gersiu decaf, kaip ir per nėštumą, bet galvoju ar galima... Ir kaip su svoriu jums, kiek nukrito po gimdymo? …
Tikrai geriu 🙂
Monika Gun parašė:
Tos kurios maitinat mp, ar geriat kavą? Aš taip noriu, gersiu decaf, kaip ir per nėštumą, bet galvoju ar galima... Ir kaip su svoriu jums, kiek nukrito po gimdymo? …
Negeriu kavos, anksčiau gėriau tik 3in1, bet ir tos dabar negeriu. Kažkaip įsikaliau, kad geriau nereikia 🤦♀️
O svoris tai nukrito visas per dvi savaites, bet va dabar žiūriu +1.5kg į viršų. Bet manau dėl to, kad iš pradžių buvau labiau verksminga ir maistą labai žiūrėjau. Bet dabar jaučiuos ramesnė jau kelias dienas, mažiau ašaroju ir daugiau sau leidžiu suvalgyti visko po truputį. Tai matomai tas ir įtakoja 😏 reiks biškuti pristabdyti save 🤭🤭🤭🤭
snapiena parašė:
Žagsi bent kartą per dieną ar dvi. Bet grinai kai įtraukia pienuko bandant atsirūgti ir kai nepavyksta.
Monika Gun parašė:
As pradejau su dideliu 96kg, uzaugo iki 104 ir jau visas nukrito. Zmones sake nestumo metu kad atrodau plonesne (neskaitant pilvo) nei pries nestuma, tai viliuosi per savaite dar pakris pora bent kg.
Patarkit kodėl taip, ar sunerimti. Mažylis snaudžia ant manes valgydamas puikiai, pavalgo padedu ar šalia saves ar į lovytę ar tiesiog į lizdelį ir atrodo taip saldžiai miega ir po kokių 10 min atsibunda ir toks piktas šaukia ir niekaip neina uzmigdyti, nei čiulptukas nei migdukas nei as šalia, ir tik krūtinė padeda.. nesuprantu ar skauda jam kažką ar ką, gaila vaiko visą dieną su pora val miego tik..
Bella5 parašė:
Vaiku gydytoja leido ir kavos isgerti ir bandele suvalgytinegalima sokolado ir citrusiniu, na ir nuo ko pas pacia pilva pucia
Va kaip, dėl šokolado nežinojau, na tai teks atsisakyti...
snapiena parašė:
Kasdien po kelis kartus 😔 pilve labai dažnai žagsėdavo, tai ir dabar žagsi. Šiaip manau prisigaudo oro žindydamas nemažai, nes dar kiek vargstam su apžiojimu, bet jau viskas pamažu gerėja 🤞
Gretux5115 parašė:
Taip nes yra sese kuri dar tiki kaledu seniu tai sunku butu paaiskinti kodel broliuj nieko neatnese🤭
O ka galvojat dovanot? Realiai litras mamos pieno siuo metu labiausiai nudziugintu 🤭. Net nzn ka cia ir sugalvot...
3 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai