Numana parašė:
Skoniai sutampa 🤭
Grynai 😁😁 neveltui sakoma, kad susitapatini kai daugiau laiko leidi kaip dabar grupei 😃
Numana parašė:
Skoniai sutampa 🤭
Grynai 😁😁 neveltui sakoma, kad susitapatini kai daugiau laiko leidi kaip dabar grupei 😃
Mane tai anyta nervuoja dėl tų vardų, todėl niekam nieko nesakom. Pas vyro brolį gimė berniukas norėjo duot viena vardą, bet anyta pradėjo varyt kaip čia tokį duosi, pažiūrėk koks kaimynas su tokiu vardu, kam čia reikia ir prasidėjo stūmimas kol pakeitė vardą. Kitas brolis išrinko tai sako visi ne vardu vadins o knatu nes panašiai skamba, nors aš aiškinu kad net nebūčiau pagalvojus taip😶 tai dabar dukra juokais sako bus Kristina, anyta iškart sako nu tai Kristė traktoriste, atsisukusi sakau va todėl niekas vardo ir nežinos kol negims
brrrr nervuoja😈😡
Labas rytas,
Galiu pasidalinti patirtimi, šiąnakt gime musu sunus extra cezariu.
Vakar 6 ryto nubego vandenys, 8 val jau buvome ligonineje, atsiverimas 1cm. Po 3 val tas pats atsiverimas, niekas nejuda, tad nusprende skatinti. 12val pradejo skatinti, nuo 13val prasidejo stiprus skausmai, todel 16val pastate epidura ir stipresnius skatinamuosius, nes atsiverimas nelabai judejo. 20val buvo vis dar 3cm, o 23 val pilnai atsivere, bet iki 2 val nakties galvyte taip ir nesileido zemyn. 1 nakties man sukilo temperatura iki 38, vaiko ritmas pasieke 200, mano skausmai buvo nepakeliami nes epiduras jau neveike nuo pilno atsiverimo, nuspręsta daryti cp. Nusnaudziau gal tik valanda, skauda pjuvi, buvo laaabai sunkus gimdymas, tiesa sakant net neisivaizdavau kad taip sunku gali but 🙂
Bet 2 ligonines Kaune personalas visas nuostabus! Mane operavo Lesciova gydytoja, ji ir visa nestuma priziurejo, tai tikrai super gydytoja, nuoširdžiai jai rupi nestukes 🙂
Ir man po to atejo sako tikrai padarei viska ka galejai, bet kartais ne viskas tavo rankose buna. Jei ne cezaris, butu plysusi gimda ir abu mirtu, nes galvute i kita puse nusisukus buvo negu turetu sake.
nematomaaa parašė:
Mane tai anyta nervuoja dėl tų vardų, todėl niekam nieko nesakom. Pas vyro brolį gimė berniukas norėjo duot viena vardą, bet anyta pradėjo varyt kaip čia tokį duosi…
Dėl vardų, kai gimė pirmi vaikai niekas nieko nežinojo, pasakėme tik tada, kai užregistravome, o tada ir pranešė ne kad išrimkome vardus ir pasakėm. Dabar tą patį darysim, niekam nieko ne sakom, nes tai mūsų pasirinkimas yra o ne tėvų ar dar kitų žmonių.
O jei pradėtų pravardžiuoti, tai iš manęs tokio moralo sulauktų 😬
Bet tikrai nesmagu, kad taip daro Jūsų anyta. Labai gerai darote, kad nesakote 😉
Forinnta parašė:
Labas rytas,
Labas rytas, oi koks sunkus Jūsų gimdymas, tiek išvargot 😔
Nuoširdžiausi sveikinimai sulaukus sūnelio! 💙 Mamytei sveikatėlės, o sūneliui saldaus pienelio! Stiprėkite! 😉❤️🤱🏻
Forinnta parašė:
Labas rytas,
Sveikinimai!!!
Forinnta parašė:
Labas rytas,
Sveikinimai 🩵🤱
Forinnta parašė:
Labas rytas,
Sveikinimai ir sveikatos jums 💐🤗
Forinnta parašė:
Labas rytas,
Sveikinimai, esate šaunuolė, tikrai viską padarėte kas Jūsų rankose, sunkus gimdymas, bet manau rezultatas atperka, tad sveikite, kad galėtumėte greičiau savo stebukliuku pasidžiaugt 🥰🥰🥰
Beje esate lb geroj gyd kompanijoj, Leščiova irgi nuostabi gyd, tai tikrai Jums pasisekė.👍👍👍
Forinnta parašė:
Labas rytas,
Viena sunkesnių istorijų, bet jūs šaunuolė! Dabar linkiu kuo greičiau atsistatyti ir atgauti jėgas 🩵
17 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai