Zivile@1 parašė:
Sąrėmiai prasidėjo, bet poto nurimo ;)
Artinasi pilnatys, mum per kursus daktare is santaru sake, dauguma gimdo kazkodel per pilnati
Zivile@1 parašė:
Sąrėmiai prasidėjo, bet poto nurimo ;)
Artinasi pilnatys, mum per kursus daktare is santaru sake, dauguma gimdo kazkodel per pilnati
Niu aš labai norėčiau iki gruodžio datempti, nes pati esu gimusi gruodžio pradžiojeMumm parašė:
Galim stafkes statyt :)) manau tu po sav vel vaziuosi ypac jei busi aktyvesne
briggita parašė:
Nepamenu kuriai tas aktualu... Bet...dėl diabeto. Buvau vėl Kaune, nieko gero nieko blogo, tiesiog sako geriau kaune gimdyt, nes maža kas. O tas maža kas, kai gims…
Ačiū, kad nepatingėjot pasidalinti :). O jums ką toliau siūlė? Nes man dabar iki pat pabaigos reiks tą cukrų stebėti. Aš irgi galvoju, kad gal ramiau būtų Klinikose gimdyti, tik kad sako dabar ten tik 1,5 paros laiko...
Mumm parašė:
Kas planuoja su vyru gimdyt? Mokinotes masazu?
mano vyras vel nori dalyvaut gimdyme, I antra nespejo, tai labai gailejosi, o pirmam dalyvavo..
aaaaaaaaa parašė:
man atriju atsirado ant koju ir biski ant bandeliu, o pilvas kolkas grazus![]()
pas mane daugėja su kėkvieny stipresniu vaikelio judesiu
sypsenele444 parašė:
Sveikos mamytes ,man siandiena skauda desnej pusej apacioj toks durimas vos tik atsistoju ar bandau eit , bet kol guliu ar sedziu nieko.![]()
Man tas pats dalykas! Skambinausi į polikliniką,mano gyd.tik trečiadieniais dirba, sako,ateikit trečiadienį,o jei rimčiau skauda-tiesiai į priėmimą. Na,tas dūrimas tikrai nepavadinčiau skausmu,tai palauksiu. Nors neramu...bandau įsivaizduot priežastį,tai manau bus arba dėl netaisyklingo kvėpavimo (šiek tiek paviršutiniškai ėmiau kvėpuoti), arba skausmingos dujos (skaičiau nėščiosioms būna),arba pašalus neduokdie koks uždegimas...nežinau tik,koks organas dešiniam šone.. bet kokiu atveju prasinešiu gydytojai.
Zivile@1 parašė:
Sveikos mamytes, idomu kuri iš mūsų pirma pagimdys, mes šeštadienį naktį su pilveliu lankėmės ligonineje, gimdos kaklelis 2cm atsirades, bet papokštavome ir grįžome…
ištikrųjų įdomu aš ir labai laukiu tos naujienos
Zivile@1 parašė:
Sveikos mamytes, idomu kuri iš mūsų pirma pagimdys, mes šeštadienį naktį su pilveliu lankėmės ligonineje, gimdos kaklelis 2cm atsirades, bet papokštavome ir grįžome…
Smagus klausimėlis
mano data gruodžio 29d.,tai kažin ar būsiu prie pirmųjų
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai