kruopele parašė:
taip, ramiau pamacius mazylius savo iskart man.![]()
![]()
dabar tik poilsis ir ramybe, ir nuolat kalbejimas su pilveliu :)))
www.sveikaszmogus.lt/m/Moterims-386 čia rašo kokia norma nėščiom
Sveikinu sulaukus gerų naujienų, ilsėkis :)))
kruopele parašė:
taip, ramiau pamacius mazylius savo iskart man.![]()
![]()
dabar tik poilsis ir ramybe, ir nuolat kalbejimas su pilveliu :)))
www.sveikaszmogus.lt/m/Moterims-386 čia rašo kokia norma nėščiom
Sveikinu sulaukus gerų naujienų, ilsėkis :)))
Google2 parašė:
vyresniu dvynuku mamytes galetu ikelti i foruma ikleti foto,ka parduoda isaugta is savo vaikuciu,Kiek ieskau forumu kas pardavineja butent dvynuku rubelius isaugtu…
As maciau neviena skelbima cia TD, galima atsirinkti kurios mamos parduda dvynuku rubelius.. o jus zinot lytis?
diabolike parašė:
As maciau neviena skelbima cia TD, galima atsirinkti kurios mamos parduda dvynuku rubelius.. o jus zinot lytis?
Galetu buti isskirta skelbimuose, kad Dvynuku rubai
Simonanana parašė:
www.sveikaszmogus.lt/m/Moterims-386 čia rašo kokia norma nėščiomSveikinu sulaukus gerų naujienų, ilsėkis :)))
aciu
labai geras straipsnis!
kruopele parašė:
sveikos![]()
tika as po apziuros, mano abu mazyliai nuostabiai davesi ir mojavo savo rankutemis…
Na va, matai, kaip ir sakem, viskas gerai ;) As tai va toki tingines gyvenima gyvenu nuo 14 sav ;)
Gintare.R parašė:
Na va, matai, kaip ir sakem, viskas gerai ;) As tai va toki tingines gyvenima gyvenu nuo 14 sav ;)
Is dalies pavydu to tinginiukes gyvenimo
O as ir i dekreta turbut nespesiu iseiti
Google2 parašė:
gal kas parduot planuojat kombinzonus naujagimiams,daktarai mate lyg porele turesim
Tai kai porele viskas visai paprasciau... As jau nusipirkau vienus kombius ;) vienodus, vienos firmos, tik vienas baltas, o kitas t.melynas
yummy_mummy parašė:
Is dalies pavydu to tinginiukes gyvenimoO as ir i dekreta turbut nespesiu iseiti
![]()
Na matai, mano darbo pobudis buvo toks, kad puse dienos uz vairo, kita puse begiojant... Ir taip kokias 10-12 val kasdien. Niekaip neleido daktarai tokio darbo dirbti ir rizikuoti, o kazkaip pakeisti darbo pobudzio neisejo, tad... Aciu Dievui, kad gera daktaryte turim
Gintare.R parašė:
Ir neatsibodo toks gyvenimas? :))) manau kaip gimse mazyliai viskas atsipirks. Db mano draugas lova, magnis ir miegas:))) tikiuos tas tepimas is vis dings,nes siaip nera jo,tik tada kaip nusislapinu ir nusivalau
ir tai vos vos...
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai