melodija22 parašė:
O galima ta menesi iseit atostogu ir tik tada eit i dekreta jau 36savaite?
Galima
melodija22 parašė:
O galima ta menesi iseit atostogu ir tik tada eit i dekreta jau 36savaite?
Galima
melodija22 parašė:
Kuo giliau i miska tuo painiaubet is tiesu tada sodra klaidina rasydama jog iki dekretiniu reikia 12men.isdirbtu. arba as nedaskaiciau kazko
gerai jei iseiciau…
Nieko neklaidina, reikia tureti 12 men. stazo per paskutinius 2 metus, bet pacia pasalpa skaiciuojama is paskutiniu 12 menesiu praleidus 1 menesi iki dekreto.
Jolanta-K@J mama parašė:
Nieko neklaidina, reikia tureti 12 men. stazo per paskutinius 2 metus, bet pacia pasalpa skaiciuojama is paskutiniu 12 menesiu praleidus 1 menesi iki dekreto.
Tai vadinasi jei iseiciau dekretiniu 32savaite man stazas butu 12men. Bet pati pasalpos dydi skaiciuotu is 11men.? Ar teisingai supratau?
Kriste13 parašė:
o sakykit jei pasirenku nga ismoka kad sumoketu per 2 kartus, tai dabar gausiu uz dali lapkricio kelias dienas ir gruodi o sausio men uz sausi, vasari ir kova? ar t…
Taip
melodija22 parašė:
Tai vadinasi jei iseiciau dekretiniu 32savaite man stazas butu 12men. Bet pati pasalpos dydi skaiciuotu is 11men.? Ar teisingai supratau?
Minus 1mėn. prieš dekretą...
t.y. minus dekreto mėnuo ir dar vienas prieš jį - tai visumoje skaičiuotų iš 10 mėn.
sandraZuk parašė:
Laba diena turiu klausymą. Esu vaiko priežiūros atostogose ir dar nėra metai praėję. Jeigu sugalvosiu grįšti į darbą o gal net pereiti į kitą įmonę ar neprarasiu pa…
Kol vaikui nera metu dirbti neapsimoka, nes arba mokes skirtuma tarp pasalpos ir algos, jeigu alga bus mazesne nei pasalpa arba visai nuims pasalpa, jeigu alga bus didesne nei pasalpa.
sandraZuk parašė:
Ir aišku nuims visą pašalpą? Ar nuimtų tik iki kol vaikui sueis metais ir po metų mokės toliau tuos 40%?
Taip, nuo metu mokes toliau 40%,nes antrais metais galima dirbti ir gaudineti pasalpa, ji nei nuimama, nei mazeja.
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai