Euforija parašė:
O kas sake kad druskos negalima? Dukanas raso kad prieskoniniais kiekiai galima..
čia aš paskleidžiau melą
buvau įsitikinus kad atakos dienom negalima....Atsiprašau
Euforija parašė:
O kas sake kad druskos negalima? Dukanas raso kad prieskoniniais kiekiai galima..
čia aš paskleidžiau melą
buvau įsitikinus kad atakos dienom negalima....Atsiprašau
Euforija parašė:
Gelmius ir zoo zoo O jus nemanot kad cia jums nuo kvieciu arba avizu selenu? Taip buna alergiskiems zmonems gal ir jums? Nes siaip tie kvieciai ir avizos reikalingos va buten zarnyno peristalktikai kad neuzketetu viduriai nes man tai laikantis dukano ojojoi kaip i WC sunku nueit.BET as mazai plius geriu,.
as zinok nebewalgau selenu,wien nuo ju kwapo mutina,ir wandens tikrai dwieju litru neisgeriu..vakar pasidariau dukano garstyciu,reikejo matyt kokiais plemais mane isbere,si ryt jau wiskas gerai,dinges berimas
lingud parašė:
Dėl pasiekimų, tai kažkas turėtų apsiimti tą darbą (gal ir du žmonės). Kas savaitę ar mėn siųstumėm duomenis ir vis įkeltų tokią kaip lentelęŪgis/svoris Dabartinis svoris
Na kažką panašaus...tai būtų super
![]()
pritariu
Labas rytas merginos. Na kaip sekasi dietintis?
Gelmius aisku nustok, sitiek viduriuojant tai cia tikrai nenormalu, juk pasalini visus skyscius is organizmo, o ir organizmas duoda zenkla, kad kazkas negerai. Gal kazkas netinka. Sekmes ir geru atostogu!!!
O as siandien uzlipau ant svarstykliu ir ne kiek nenumeciau. Svoris tas pats. Visada sveriuosi su tais paciais drabuziais, nors be ju reiketu, bet labai nepatogu, nes svarstykles pirmam aukste, o pasikeli apsirengi ir eini. Tai dar ryte i tulika begau, tai uzbegau pasisvert tai be drabuziu -0.6, o su drabuziais netgi +0.1, tai nebesuprantu. Ar atakos dienom svoris kasdien turi mazet? Ar as cia perdaug uzsinorejau
nes kazkur skaiciau, kad jei svoris stovi vietoj arba auga vadinasi kazka blogai darai. Bet cia tikriausiai turima omeny keletos dienu pastovus svoris?
Vaida1234- UK parašė:
Labas rytas merginos. Na kaip sekasi dietintis?
Gelmius aisku nustok, sitiek viduriuojant tai cia tikrai nenormalu, juk pasalini visus skyscius is organizmo, o ir organizmas duoda zenkla, kad kazkas negerai. Gal kazkas netinka. Sekmes ir geru atostogu!!!
O as siandien uzlipau ant svarstykliu ir ne kiek nenumeciau. Svoris tas pats. Visada sveriuosi su tais paciais drabuziais, nors be ju reiketu, bet labai nepatogu, nes svarstykles pirmam aukste, o pasikeli apsirengi ir eini. Tai dar ryte i tulika begau, tai uzbegau pasisvert tai be drabuziu -0.6, o su drabuziais netgi +0.1, tai nebesuprantu. Ar atakos dienom svoris kasdien turi mazet? Ar as cia perdaug uzsinorejaunes kazkur skaiciau, kad jei svoris stovi vietoj arba auga vadinasi kazka blogai darai. Bet cia tikriausiai turima omeny keletos dienu pastovus svoris?
Oi vaida niekada nesisverk su rubais nes tai netikras tavo svoris,svertis
Reikia ryte be rubu ir po tualeto.AS visada sveriuosi tuo paciu metu kazkur 7 ryto .o vakare Jei noriu nuotaika susigadinti tai lipu ant svarstykliu ir visada buna 2 kg daugiau.
na siandien pereinu i antra etapa, per ataka viso numeciau 1,9kg nes vakar kazko nenukrito nei 100g
taigi antras etapas su 94.4kg pasirinkau 3d B+D ir 4 B ziuresim kaip seksis. Sekmes visom atlaikyt siandiena
Galiu prisiimti atsakomybe duomenu priemimo
Atsiuskit kiekviena penktadieni savo duomenis ( kuriam etape esat, pradini svori, ugi ir numesta svori) as sukelsiu i lentele jei sito norit
sveikos dukanietes . prisiduodu ir as. per dvi atakos dienas netekau 1 kg
. liko dar dvi. labiausiai man truksta duonos. rodos ka bevalgyciau butinai reik duonytes
o siaip kai ruosiausi laikytis sios dietos lb dziaugiausi kad bus galima daug ka valgyt, bet kazkaip pritrukstu fantazijos
na bet svarbiausia kad svarstykles rodo rezultata, o as nesijauciu alkana
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai