agna09 parašė:
Tikiuosi kad nepakenks aišku kiek įmanoma pasistengsiu be jų ten aosieiti vakarais rytais,bet jau maudytis jai geras oras vis tiek norėsis :/
Tik keiskit kuo dažniau, ypač po maudyniu ;) ir viskas bus gerai.
agna09 parašė:
Tikiuosi kad nepakenks aišku kiek įmanoma pasistengsiu be jų ten aosieiti vakarais rytais,bet jau maudytis jai geras oras vis tiek norėsis :/
agna09 parašė:
Sveikos ar jūs prie mūsų ligos naudojatės tamponais,nes kiek žinau sergant endo nepatartina? Nes isvyksim atostogų balandį ir ispuls man sergamos dienos![]()
Naudoju,ne daznai bet karts nuo karto naudoju.
singita parašė:
Taip taip stengsiuosi
agna09 parašė:
Taip taip stengsiuosi![]()
As tamponus naudoju tik maudynems juroje, baseine per mmm. Ne tik kad neteketu kraujas lauk, bet ir kad visokios infekcijos neuzsinestu is isores, is juros vandens i vidu, toks kaip kamstis
Bet po kiekvieno maudymosi reik iskart issiimti.
Morkele parašė:
As tamponus naudoju tik maudynems juroje, baseine per mmm. Ne tik kad neteketu kraujas lauk, bet ir kad visokios infekcijos neuzsinestu is isores, is juros vandens …
Na tik išlipus iš jūros nenubegsi issiimti atgal jo į kambarį
bet aišku kelias val nelaikysi,pusvalandis ir nueisi pasikeist, man jie apskritai nepatinka
bet būtinai jos turi man ispult o dar kaip man po gimdymo ciklas sutrumpejas kas 27 d o būdavo 30-31
agna09 parašė:
Na tik išlipus iš jūros nenubegsi issiimti atgal jo į kambarįbet aišku kelias val nelaikysi,pusvalandis ir nueisi pasikeist, man jie apskritai nepatinka
bet …
Galit bandyt dar pakoreguot truputi mmm diena, paankstinti pvz., berods Ragana be sluotos buvo rasiusi kad labai efektyviai suzaide su mmm vartodama kazka - gal petrazoles, nepamenu
Morkele parašė:
Galit bandyt dar pakoreguot truputi mmm diena, paankstinti pvz., berods Ragana be sluotos buvo rasiusi kad labai efektyviai suzaide su mmm vartodama kazka - gal pet…
Besansu tiek paankstinti nes man jos prasidės 6 kelionės dieną o būsim 12
agna09 parašė:
Aš jau trečią ciklą pastebiu,kad yra keisti spazmai,nemalonus,iseinamojoi angoi man man panašiai skaudėjo kai gimdžiau ten irgi :/ įdomiai kas cia
Man po lp tokieskausmai buvo... sakė gimda susitraukinėja. Ir kartais dabar užeina prieš/per mm... na be proto nemalonus ir stiprus skausmas.
Dėl tamponų aš girdėjus, kad jie "prisideda" prie endo... bet įrodymų jokių nėra. Aš visą jaunystę naudojau... nes sportavau... tiesiog buvo neįmanoma kitaip.
Bet kokiu atveju, blogiau, nei yra, nuo vienų mmm tikrai nepasidarys...
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai