dayaNuray parašė:
![]()
![]()
na dabar storulė, nukris tie 30kg ir nebebus. gi čia tik laikinas "komplimentas"
![]()
ydomu ar pati labai dziaugtaisi ir patenkinta butum su 30 kg ir tokiais komplimentais.galiu garantuot kad tikrai ne
dayaNuray parašė:
![]()
![]()
na dabar storulė, nukris tie 30kg ir nebebus. gi čia tik laikinas "komplimentas"
![]()
ydomu ar pati labai dziaugtaisi ir patenkinta butum su 30 kg ir tokiais komplimentais.galiu garantuot kad tikrai ne
dayaNuray parašė:
![]()
![]()
![]()
Man asmeniskai kompleksas nuo tada kai pradejo augt svoris. As net i parduotuve neinu, tik pas daktare ir namo. O dar nei 20 nepriaugus.
deimaairis parašė:
Per tokias protinguoles merginos ir prisivaro kompleksu....
tai va cia dar viena tokia atsirado
monce parašė:
na nemanau, kad toks svoris auga tik vaisiaus dėka. jei leisčiau sau valgyti daug, tai būčiau patenkinta. aš nenorėjau daug priaugti, kad gimdyti būtų lengviau. o kai viskas nukrito per mėnesi po gimdymo, ir pats gimdymas nebuvo sunkus labai, gailėjausi, kad neleidau sau daugiau valgyti
dayaNuray parašė:
na nemanau, kad toks svoris auga tik vaisiaus dėka. jei leisčiau sau valgyti daug, tai būčiau patenkinta. aš nenorėjau daug priaugti, kad gimdyti būtų lengviau. o kai viskas nukrito per mėnesi po gimdymo, ir pats gimdymas nebuvo sunkus labai, gailėjausi, kad neleidau sau daugiau valgyti![]()
kad deja tas svoris ne nuo valgymo auga.as valgiau kiek norejau,be saldumynu nei dienos,ir ka....
deimaairis parašė:
Per tokias protinguoles merginos ir prisivaro kompleksu....
taip taip, merginos, nekompleksuokit ir rykit rykit rykit
gi nėščioms viskas galima
dayaNuray parašė:
taip taip, merginos, nekompleksuokit ir rykit rykit rykitgi nėščioms viskas galima
![]()
tai va ribojai ir daugiau priaugai negu as neribodama
monce parašė:
kad deja tas svoris ne nuo valgymo auga.as valgiau kiek norejau,be saldumynu nei dienos,ir ka....
na man tiek "ne nuo valgymo" nepriaugo. tikiu,kad gali neaugti, net jei valgai. bet augti, kai nevalgai, sunkiai. bet juk valgykim, sunkėkim ir gimdykim sveikus vaikus. bet ar reikia isižeisti dėl "storulė", jei ir esi dabar storulė?
dayaNuray parašė:
taip taip, merginos, nekompleksuokit ir rykit rykit rykitgi nėščioms viskas galima
![]()
O tau atrodo, kad as labai noriu tokio svorio? Kai negali nei tv ziuret nei pc matyt, nes rodo maista, o tu atsisedus verki, nes valgyt nori, o svorio nenori priaugt ir badauji kas antra diena.
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai