zosyte-Vilnius parašė:
nu jo.. ten irgi kartais kai gauni atsakyma , nezinai, ka su juo daryti![]()
sako dar, kuo mes cia deti jei jus nezinot kur kreiptis
mes nekalti
sakau, tai gerai, del to ir skambinu, kad issiaiskinciau..
zosyte-Vilnius parašė:
nu jo.. ten irgi kartais kai gauni atsakyma , nezinai, ka su juo daryti![]()
sako dar, kuo mes cia deti jei jus nezinot kur kreiptis
mes nekalti
Panele_Inga parašė:
sako dar, kuo mes cia deti jei jus nezinot kur kreiptismes nekalti
![]()
nu jo. mirtis alyvose. paprastai arba skambinu dar karta, ir gaunu normalesne konsultante,. arba jei lb izuliai sneka, griezciau pakalbu
zosyte-Vilnius parašė:
nu jo. mirtis alyvose. paprastai arba skambinu dar karta, ir gaunu normalesne konsultante,. arba jei lb izuliai sneka, griezciau pakalbu
Man buvo pasiseke matyt, kad sodros darbuotoja pamaciusi kad neteisingai uzpildziau prasyma pati perskambino
Torri parašė:
Gal sapnuoja kanors, o gal baigu vienai. Maniskiai budavo juoktis pradeda miegodami.
Maniske tiesiog raukos juda kruta pasiemu ir rami... Taigi turi priprast miegot ne su manim..
Waidule78 parašė:
Kvėpavimo dažnumas kinta priklausomai nuo to, miega ar būdrauja mažylis. Priklausomai nuo miego fazių mažylio kvėpavimo dažnumas taip pat keičiasi (gali sumažėti ik…
Aisku supratau tai kaip ir normalu
Dievas parašė:
Gerai verk tu cia del savo tevu neturiu ka pasakyt...![]()
Labai paprastas paaiskinimas mazyle 9 menesius gyveno tovo pilve, jaute tavo sirdies plakima, o dabar jau ne, todel ir nurimsta prie taves, juk net rekomenduoja is pradziu mazyli guldytis prie saves, kad jaustu mama
lauruskaaa parašė:
Labai paprastas paaiskinimas mazyle 9 menesius gyveno tovo pilve, jaute tavo sirdies plakima, o dabar jau ne, todel ir nurimsta prie taves, juk net rekomenduoja is …
nu aisku
tereza parašė:
Aš neprivalau vaikščiot susiraukus, jei man nerūpi. Kas per nusistatymas. Autobuse net ir būdama nėščia kiek vietų užleisdavau, o ir šypsausi turbūt daug daugiau ne…
O aš ir nesakiau kad tu susiraukus, vien perskaitai ne taip kaip parašyta, rodo kad pas tave degimas pabėgęs, o tau matyt kiekvieną rytą sakai " labas rytas " ir tu vertini bumbėjimu, gerai kad gyveni ten kur aš tavęs nematau, nes sugadintai nuotaiką visai dienai. Mynk į ne turgų o į vaistinę " neuro " arbatos nusipirkti.
kabinetuke parašė:
O aš ir nesakiau kad tu susiraukus, vien perskaitai ne taip kaip parašyta, rodo kad pas tave degimas pabėgęs, o tau matyt kiekvieną rytą sakai " labas rytas " ir…
Kad turbūt tau labiau tos arbatos reikia . Chill out truputėlį
Gluosnelė parašė:
![]()
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai