@Lauruciukas@ parašė:
Nu jei galvos neisnesa mokslinei literaturai anglu kalba, tai gal tokiam straipsniui isnes?
Deja, man net tokiam neišneša galva. Man reikia įrodymų
@Lauruciukas@ parašė:
Nu jei galvos neisnesa mokslinei literaturai anglu kalba, tai gal tokiam straipsniui isnes?
Deja, man net tokiam neišneša galva. Man reikia įrodymų
emma parašė:
Ne nu dabar tikrai užsijuoksiu mirtinaiapie naivumą šneka ta, kuri vis įkelia kokį nesąmoningą straipsnį (po to pyksta, kad kažkas gandus skleidžia
),…
Taigi tu tikrai Naivi
Tiek kiša savo nuomonę, kad jau nu ir nafi.... Aš pasikartosiu , kaip seniau rašiau, jei man patinka stenėt atsistojus, tai nereiškia kad ir kiti taip turi daryti. Kai kurie daktarai tam pritartų, kiti įvardintų žalingu šiki.... Gali pakenkti stuburui. Taip kad jei yra pritariančių, visada bus ir nepritariančių. Nesvarbu ar tu valytojas, ar daktaras. Priklauso kokioje vietoje gyveni ir su kuo bendrauji.
Man labiau neįtikimai skamba (atrodo) tokio tipo info "begalės įrodymų" (ir nei vienas įrodymas nepakomentuotas, nebent emociškai "argumentuotas"), arba "ligas sukeliantys virusai neauga sveikoje aplinkoje [...], pavyzdžiui, [...] ant asfalto..." Labai jau sveika aplinka...
"Daugelis patogenų auga anaerobinėse (be deguonies) sąlygose ir žūsta, kontaktuodamos su deguonimi.
Atitinkamai pas tuos, kurie teisingai maitinasi ir daro kvėpavimo pratimus, į audinius patenka daugiau deguonies ir patogenai negali ten augti."
Gal yra mamų, kurios baigusios tos srities mokslus, gali man paaiškinti, ko čia nesuprantu. Kiek man suprantama, žmogaus kūnas nėra sudarytas vien tik iš deguonies
Tuo teiginiu vadovaujantis, jau seniai pletkai būtų pasklidę, kad deguonis gydo ir kuo daugiau reikia jo gauti
kabinetuke parašė:
Tiek kiša savo nuomonę, kad jau nu ir nafi.... Aš pasikartosiu , kaip seniau rašiau, jei man patinka stenėt atsistojus, tai nereiškia kad ir kiti taip turi daryti. …
Čia ne nuomonės brukimas, čia tema neturinti galo, diskutuokit iki pasiutimo nors.
PerliukoMama nu kazin kaip ten deguonis gyditi gali kai oru Sklinda ir ligos ir aplamai yra užterštas....
Šventoji trejybė parašė:
Čia ne nuomonės brukimas, čia tema neturinti galo, diskutuokit iki pasiutimo nors.
Ne papazenimo "nu kažin...", man būtų įdomu sulaukti... Beje citatos iš čia
@Lauruciukas@ parašė:
terapijatau.lt/apie-skiepus-ir-ju-gamyba/
Šventoji trejybė parašė:
Vat tame ir esmė, kad kiekvienam vaizdas plaukia iš jo pusės. Bet va vistiek tas pats pasakojimas, vis kartojimas. Norėčiau sužinoti ar nors kuri pakeitė nuomonę, ar bereikalingai čia švietimas vyksta
kabinetuke parašė:
Vat tame ir esmė, kad kiekvienam vaizdas plaukia iš jo pusės. Bet va vistiek tas pats pasakojimas, vis kartojimas. Norėčiau sužinoti ar nors kuri pakeitė nuomonę…
Kuri jau cia besipripazins,kad neteisi buvo ir nuomone pakeite
kabinetuke parašė:
Vat tame ir esmė, kad kiekvienam vaizdas plaukia iš jo pusės. Bet va vistiek tas pats pasakojimas, vis kartojimas. Norėčiau sužinoti ar nors kuri pakeitė nuomonę…
Aš į daugelį dalykų kitaip ziuriu, nei prieš kelis metus galvojau
su kiekviena diskusija paprastai žmogus plečia akiratį ir po truputį ir nuomonę pakeiti. bent aš tuo noriu tikėti
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai