medi parašė:
Braškės? Jūs rimtai tą plastmasę valgot?![]()
O jus nei pomidoru, nei agurku ir kitokiu siuo metu laiku "auganciu" darzoviu nevalgot????
medi parašė:
Braškės? Jūs rimtai tą plastmasę valgot?![]()
O jus nei pomidoru, nei agurku ir kitokiu siuo metu laiku "auganciu" darzoviu nevalgot????
medi parašė:
Žinoma, kad nevalgau
Pilna žieminių daržovių.![]()
Tuomet Jusu vaisiu ir darzoviu racionas skurdus
Aš tai nesuprantu, koks tikslas ir prasmė įžeisti kitą žmogų?
kas ką nori, tas tą valgo! Nepatinka, apeini post'ą, nuotrauką ir ramu
Juk esam skirtingi, tai normalu, kad ir mėgiami produktai skiriasi
Man irgi ne viskas, ką čia randu, kelia apetitą, kaip ir mano patiekalai, neabejoju, ne visiems priimtini. Tačiau net mintis nekyla stebėtis, aikčiot ir OMG, kaip galima tai valgyti. Iš kur tiek neigiamų emocijų pas žmones
medi parašė:
Nesiginčysiu su žmonėmis, kurių vitaminų racioną sudaro vasarinės daržovės žiemą![]()
Ne visam pasauly siuo metu ziema
Vilnius123 parašė:
Kai vienu metu mazoje palatoje yra 6 zmones tai pravedinti patalpas PO sveciu apsilankymo yra netgi butina. Nieko negirdejote apie patalpu vedinima ir kad vaikams y…
Vilnius123 parašė:
tik jau nereikia cia tu veliaveliu Amalfi, kaip koks mazas vaikas -as jums nieko izeidziancio neparasiau. Mama esat dar tik 3 menesiai o jau visiems patarimu ir auk…
Vilnius123 parašė:
jeigu butumete skaiciusi mano zinutes, tai matytumete kad problemos niekas ir nedaro. Mama klause koki chalata pasiimti, tai ir buvo duotas patarimas kad plona, nes…
Jums dabar kas užplaukė?
flavuss parašė:
Jums dabar kas užplaukė?![]()
na kad niekas, tiesiog parasiau jog palatoje buna labai karsta po sveciu apsilankymo ir norisi issivedinti patalpas, o kazkam atrodo kad tai daroma vardan sveciu smaginimo. Ir dar veliaveliu puokste gavau, tai ka as cia daugiau besakysiu
20 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai