Tinaina parašė:
Ir kas butu😄? Ne ji cia trecia para visiems rodo, kad ant galvos kiaura puodyne😄 pagasdins matai😄 hmm, o jeigu kas is slapto ip Chi paviesintu😄?
Ziurek, jos abi galvoja, kad planavimaa = nestumas 😂 nu ale kiek sutapimu
Tinaina parašė:
Ir kas butu😄? Ne ji cia trecia para visiems rodo, kad ant galvos kiaura puodyne😄 pagasdins matai😄 hmm, o jeigu kas is slapto ip Chi paviesintu😄?
zyle301 parašė:
O tu nebijai kad čia besidraskydama pakenksi kudikiui? mane va tu tai labiausiai stebini nėščia ir cia atėjus sudais drabstosi 😂 žiūrėk pasaugok save jaigu ką…
As saugau, saugau, bet ne del kudikio, nes as tiesog nesilaukiu😄
dararama parašė:
Neitiketina😱😀
dararama parašė:
? Čia tiesiog zinok.
zyle301 parašė:
Nu tai linkiu kad nesusiplanuotu 😀 jau supratau kai va jus tai troliai 100%
Jums visus Jusu linkejimus siunciu atgal🥰
zyle301 parašė:
Nu tai linkiu kad nesusiplanuotu 😀 jau supratau kai va jus tai troliai 100%. Ką toliau? 😀
Mes ne troliai. Mes tiesiog solidarios mamos, kurios neleidzia zindanciu mamu su sh kelias dienas maisyt, vadint iskrypelemis, debilemis ir tesmenis vaikams i burnas grudanciomis moterimis.
zyle301 parašė:
Nu tai linkiu kad nesusiplanuotu 😀 jau supratau kai va jus tai troliai 100%. Ką toliau? 😀
O toliau einu miegoti bent aš su juoku iki asaru. Labos nakties visoms čia nėra daugiau ką diskutuoti,nes tai net ne diskusijos .
Mama029 parašė:
O toliau einu miegoti bent aš su juoku iki asaru. Labos nakties visoms čia nėra daugiau ką diskutuoti,nes tai net ne diskusijos .
Apsikeitet😀? Taigi neseniai Zyle isejus buvo, vel grizo, tai dabar Jus iseinat😀?
10 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai