kyccaa parašė:
Na, kad mamuliukas yra, Tai jau irgi neblogai![]()
Galvojat atgal Kazkada keltis? As jau nebeplanuoju apie grizima atgal![]()
ai turim tokiu minciu, o gal tik turejom ...
kyccaa parašė:
Na, kad mamuliukas yra, Tai jau irgi neblogai![]()
Galvojat atgal Kazkada keltis? As jau nebeplanuoju apie grizima atgal![]()
ai turim tokiu minciu, o gal tik turejom ...
Katiukas parašė:
niekad neatkreipdavau demesiozek gal rimtai per gerai gyvenu
![]()
Aš Lt jau kuris laikas negyvenu, bet kada bepasiziuresi žinias, tai duona, pienas, kuras ar dar koks oras pabrango. tiesiog pastebėjus, kad būna sausio mėnesį ryškesni ir liepa pabrangimai, ypač jei derlius mažesnis ar dar įsipareigojimus kokius vykdo
Mary.S parašė:
Kaip ten sakoma... Ne visad protas su amžium ateina. Arba ne visi sveiki gimsta gal tiksliau būtų.
kur tu randi ju???
Mary.S parašė:
Kaip ten sakoma... Ne visad protas su amžium ateina. Arba ne visi sveiki gimsta gal tiksliau būtų.
Geras
tai bobai negera.
Blyn vaika 3 men jau velnias zino kuo maitino as tai isivaizduoju ji jau tokiu druckiuku... geru
as irgi gimiau 5 kg be keliu kilogramu bet tai kazkaio mama darzoves bandyt kist nesugalvojo be 6 men
SIAUBAS.
Berg parašė:
Gerastai bobai negera.
Blyn vaika 3 men jau velnias zino kuo maitino as tai isivaizduoju ji jau tokiu dr…
Irgi nebloga gimei,5 kg be keliu kilogramu
Morenka parašė:
kur tu randi ju???![]()
FB vienoj grupėj įmetė. Nufotkinta iš TD, vadinas turim kažkur klaidžiojančią ir mąstančią.
Aš kai perskaičiau, tai žandikaulis atvipo. Iš kur jos tokios atsiranda, aš nežinau. Ir nežinau, kas baisiau: ar kad pasakoja, ar kad savim dėl to didžiuojas. Va kur tikrai derevnia. Gili ir tamsi
Mary.S parašė:
FB vienoj grupėj įmetė. Nufotkinta iš TD, vadinas turim kažkur klaidžiojančią ir mąstančią.
Cia derevniu derevnia,be elektros ir jos neisivaiZduoja net
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai