Morenka parašė:
tai ir sakau, ar skaitet, ar girdejot, kad iskasta pati pati pirmoji, ir kas joje rasoma...![]()
ne negirdejau... o kas joje rasoma? tikrai idomu pasidare...
Morenka parašė:
tai ir sakau, ar skaitet, ar girdejot, kad iskasta pati pati pirmoji, ir kas joje rasoma...![]()
ne negirdejau... o kas joje rasoma? tikrai idomu pasidare...
Morenka parašė:
Niekas nesako tu imk va ir netikek...
labai daug skaiciau informacijos kurios viesai netgi neteikia.. .
Systema valdymas
O valdymo dalis yra religija... Anais laikais baznyciai nepaklusainsudegins. Iranas iki siol plaka zmones. Mano pazystamas nuplaktas rykstem... Pagal religija. ir isgrustas is irano.
randai pasaka.... Siaubingo ilgio... Negali vaiksciot plikom rankom.
Cia religija. Jis man sake kad iranas pastatytas ant to korano.
Kokia religija koks dievas ? Deginti ir zaloti.
Tai pinigai ir nedaugiau popieriaus gumulas... Be jokiu irodimu.
Mokslas daugiau irodo... Negu tas popiergalis... O ir mokslas neneigia kurejo.
klosdzei112 parašė:
negirdėjau bet manau kad ir tada būdavo bepročių, visokių aferistų nes šeip religija labai geras verslas didelį pelną krauna.. Žinoma aš nenoriu ten paneigt jūsų…
Tiketi yra gerai bet tiketi melu nelabai. Nors tikejimas yra placebo vaistas
nes tu tiki kad kazkas tau pades o padedi pats sau.
Dievas parašė:
Niekas nesako tu imk va ir netikek...labai daug skaiciau informacijos kurios viesai netgi neteikia.. .
Kur gavai ta info kur viesai neteikia?
Juditel3 parašė:
Kur gavai ta info kur viesai neteikia?
Tiksliau pasakius kiekvieno akiai neprieinama...
Kelias kalbas reikia zinot ir googlei nelabai ka rasi.
Visur kur... Jei ieskai randi... LT kalba apsoliuciai nieko
Dievas parašė:
Tiksliau pasakius kiekvieno akiai neprieinama...
Kelias kalbas reikia zinot ir googlei nelabai ka rasi.![]()
aš vat irgi pastebėjau kad labai daug įvairios informacijos svarbios lt kalba nerasi
klosdzei112 parašė:
aš vat irgi pastebėjau kad labai daug įvairios informacijos svarbios lt kalba nerasi![]()
Aha
klosdzei112 parašė:
aš vat irgi pastebėjau kad labai daug įvairios informacijos svarbios lt kalba nerasi![]()
Nevercia lietuviai svarbiu straipsniu i lt kalba, geriau isvercia ir paraso su kuo di caprio atostogavo ar kokia suknia uzsidejo kokia niekam neidomi merga eidama valgyt. Absurdas tikras. O kas moka skaityt ne tik lt o dar ir bent anglu kalba tai paskaito ir idomiau ir svarbiau
Juditel3 parašė:
Nevercia lietuviai svarbiu straipsniu i lt kalba, geriau isvercia ir paraso su kuo di caprio atostogavo ar kokia suknia uzsidejo kokia niekam neidomi merga eidama v…
na man tai nėra asmeniškai su kalbom probelėmų mokų keletą kalbų bet kažkaip kai kam kitam parodyt ne visi supranta
klosdzei112 parašė:
na man tai nėra asmeniškai su kalbom probelėmų mokų keletą kalbų bet kažkaip kai kam kitam parodyt ne visi supranta![]()
Su lietuviu tik prastokai
paskaityk savo zinute dar karta
nesusilaikiau nesusijuokus ;)
20 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai