nerin-gele parašė:
situ savo asmeniskai uzdirbtu pinigu atiduoti neprivalo niekam.tai jo atliktas darbas, kuris turi savo ikainius. tai jo pinigai. tai butent ir yra auka jam(kunigui)
Deja bet ne.
nerin-gele parašė:
situ savo asmeniskai uzdirbtu pinigu atiduoti neprivalo niekam.tai jo atliktas darbas, kuris turi savo ikainius. tai jo pinigai. tai butent ir yra auka jam(kunigui)
Deja bet ne.
kabinetuke parašė:
Kaimynės vaikas pareina iš lauko (jam 3 metai) visas murzinas, kaimynka klausia su kuo tu taip žaidei, kad net klyne smėlio pilna, - o tas sako - su pydeju :sho…
Tai ziauru! tas mazas vaikas nekaltas, kad ziauru mameliu vaikai, prisiklauso namie nesamoniu isnesa visas "siuksles" lauk. Po to galiausiai keiksnoja kitus. Reikia gydyti pirmiau suaugusius, kad neterstu savo vaiku galvu nesamonem.
evagel parašė:
Na,jei iš 100 eu galima gyvent - valio![]()
kodel is 100? paziurek kokios stafkes eina? mazame miestelyje vestuves kainuoja 100lt didesniame man regis ta suma siekia iki 500lt (pataisykit jei klystu), o kur krikstynos, kur laidotuves? cia nunutrukstami pinigai... visais laikais zmones tuokiasi, vaikus gimdo ir mirsta. plius metines, keturnadeliai er siaip kokie namu pasventinimai ar pan.
bum-bum parašė:
Tai ko tau dar klausimai kyla is ko zmona islaikys? Nu su tavim diskutuot tai kaip su besmegeniu
Bet bažnyčia išlaiko tikintys
nerin-gele parašė:
cia buna auka asmeniskai kunigui. su tais pinigais jis gali elgtis kaip tinkamas, atiduot baznyciai, mamai, meiluzei ar isikist i kojine![]()
Nifiga sibe auka, kiek žinau auka yra tiek kiek gali duot, taip ? Tai kodėl tada kunigas pats kainas nustatinėja, vestuvės 250, krikštynos 150, laidotuvės 300? ir čia mažiausia stafkė vadinama, tai kaip tą auką tada suprast
nerin-gele parašė:
kodel is 100? paziurek kokios stafkes eina? mazame miestelyje vestuves kainuoja 100lt didesniame man regis ta suma siekia iki 500lt (pataisykit jei klystu), o kur k…
Dar kartą pasikartosiu - visi tie pinigai už krikštynas,vestuvės yra auka bažnyčiai,o ne kunigui už darbą. O jei kunigas dedasi į kišenę - tai vat reiktų ir pamąstyti kokie jie tikintys ir tarnaujantys Dievui.
kabinetuke parašė:
Nežinau kodėl jį taip vadino, vaikas atrodė normaliai, o man juokad ėmė iš kaimynes reakcijos, vietoje kastis pradėjo ir vos ne putos iš burnos.. O čia vaik…
Nu zinai, mano vaika taip vadintu tai ir as uzsiputociau
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai