Palinkesiu maziau puldinet bet kokia mama,nes atgal skris bumerangas.
Bandziau parodyt kaip veikia bumerango desnis
Pasislykstejau daugumos mamu nuomone
Liepinukas89 parašė:
Zinokit slykstu skaityt... einu issiregistruot
gal tu rimtai geriau eik issiregistruok ir vietoi to kad sedetum prie td eik nervus susitvarkyk
Liepinukas89 parašė:
Na agresija i mano puse eina![]()
Iš tavęs daug daugiau jos sklinda, bet kokiu atveju...
bum-bum parašė:
gal tu rimtai geriau eik issiregistruok ir vietoi to kad sedetum prie td eik nervus susitvarkyk
Matosi zmogus nori issilieti.Tik galima ta padaryt ir taktiskiau
Azusyte parašė:
Brangute, tau dar karteli 12 klasiu pabaigti reiketu.. Rekiau? Kur? Kada? Kaip parasant kazka galima rekti?![]()
Klausyk tu nesusipratele, ne tau aiskinti kaip man gyvenima savo gyventi. Ziurek savo subines ir nustok cia erzintis. Kad tu nusprendei jog isizeidziau tai dar nereiskia kad taip ir yra. Sugalvojo man cia kazkokia nurodineti
evagel parašė:
Cia gal rinkimu itaka?![]()
Pilnatis artėja
Caroline93 parašė:
Klausyk tu nesusipratele, ne tau aiskinti kaip man gyvenima savo gyventi. Ziurek savo subines ir nustok cia erzintis. Kad tu nusprendei jog isizeidziau tai dar nere…
Ko cia ardaisi ir ko cia erziniesi? Jeigu nebutum isizeitus, nesiputotum taip, kaip dabar.
Svarbiausiai issakyta kritika ir nuomone nebuvo skirta tau, Karolina. Juk pati pradejai provokuoti tolimesni pykti. Idomu ar visa sita man i akis sugebetum pasakyti, zinok jeigu panoresi susitikti netoli viena kitos gyvenam
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai