Paukstelis parašė:
Sveikos, noriu jūsų nuomones, darytas ankstyvojo nėštumo testas po 5min kaip ir nieko nerodė, atėjau po pusvalandžio žiūriu yra neryški juostele. MM turi prasidėti …
Šiaip negalima vertint po laiko, bet mano toks pasitvirtino. 
Kada daryti nėštumo testą, kad rezultatas būtų patikimas? Jei mėnesinės vėluoja dėl nėštumo, testas greičiausiai bus teigiamas. Skaityti
visą straipsnįPaukstelis parašė:
Sveikos, noriu jūsų nuomones, darytas ankstyvojo nėštumo testas po 5min kaip ir nieko nerodė, atėjau po pusvalandžio žiūriu yra neryški juostele. MM turi prasidėti …
Šiaip negalima vertint po laiko, bet mano toks pasitvirtino. 
LifeHappens parašė:
Šiaip negalima vertint po laiko, bet mano toks pasitvirtino.![]()
Mano labai panasus, kelinta CD darėte testą?
Paukstelis parašė:
Sako, kad negaliama po laiko vetrinti, bet buna, kad pasireisina. Bet gal ramiai tyliai dar palauk tu dienu ir jai neateis tai tada vel pakartok. Nes man labai panasus variantas truputi ryskiau. Ir mm turi but taip pat 16d. Tai laukiam😊
bhty12 parašė:
Sveikos merginosturiu jums klausima. Šiuo metu man vėluoja mm jau mėnesis daugiau, pries gera savaite dariausi testa ir parode neigiama. Ant saves jaučiu išsiput…
Pabandyk dar karta testuka pasidaryti. Jai nieko....kreipkis pas gyditoja. Jai teigiamas tai taip pat, kad jau patvirtintu dziaugsmeli😊
Paukstelis parašė:
Matytis matosi, bet po laiko testo geriau nevertinti, nes labai dažnai atsiranda išdžiūvimo linijos, kurios nieko nereiškia. Palaukit dieną ir mėginkit vėl – jei tikrai pastojot, turėtų būti paryškėjęs.
bhty12 parašė:
Sveikos merginosturiu jums klausima. Šiuo metu man vėluoja mm jau mėnesis daugiau, pries gera savaite dariausi testa ir parode neigiama. Ant saves jaučiu išsiput…
Jei vėluoja jau daugiau nei mėnesį, o testai neigiami – kreipkitės pas gydytoją, kad ieškotų priežasties kodėl dingo mėnesinės. Jei būtumėt nėščia, testai jau senų seniausiai būtų ryškiai teigiami, tad nesusergat ne dėl nėštumo.
Paukstelis parašė:
Mano labai panasus, kelinta CD darėte testą?
Buvo 27cd, hcg 29,6
Tą pačią dieną pridaviau hcg kuris ir patvirtino. Beje, mano tas nt Išdžiuvęs iš vis ryškus patapo, dėl to ir supratau, kad ne melagis
Arbatata parašė:
Sveikos siandien 32cd 3 d veluoja menesines, pasidariau nestumo testa ir pirma isryskejo T zonoje juostele vėliau C zonoje? Cia ne brokas?
Teigiamas
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai