neziniukai parašė:
Sveikos mamytes,
kiek kartu per menesi ? ir kiek siulote ?
galeciau mamos paklaust, ji darbo neturi, bet reikia tixliau zinoti
neziniukai parašė:
Sveikos mamytes,
kiek kartu per menesi ? ir kiek siulote ?
galeciau mamos paklaust, ji darbo neturi, bet reikia tixliau zinoti
kristuka parašė:
kiek kartu per menesi ? ir kiek siulote ?galeciau mamos paklaust, ji darbo neturi, bet reikia tixliau zinoti
![]()
1 karta per menesi. na del algos tai pasidomesiu kiek sesuo Vln moka.
neziniukai parašė:
1 karta per menesi. na del algos tai pasidomesiu kiek sesuo Vln moka.
mes klaipedoj uz savo dvieju kambariu buta mokejom 60lt uz viena karta
Rasimiene parašė:
mes klaipedoj uz savo dvieju kambariu buta mokejom 60lt uz viena karta![]()
o daug baldu kiek ploto? gal galite savo pasiulyti tvarkytoja?
neziniukai parašė:
o daug baldu kiek ploto? gal galite savo pasiulyti tvarkytoja?
44kv, spintu ji nevarkydavo, tik isore..i kaina neieidavo valikliai, skudureliai ir.t.t.. as jos kontaktu nebeturiu, nes jau 4 metai kaip pati viska darausi...
as kai turejau vaiku kambaryje kilimine danga, ir uz jos isvalyma su kiorbik siurliu paprase uz kv. m. 6 lt. uztruko iki 20 min., tai poto su vyru pradejom galvoti kiek kainuotu namu tvarkytoja, kuri sveicia plyteles ar spinteles savo rankom, preliminariai ikainojau apie 20lt/kv.m. ir tai manau kad siai dienai per mazai, nes tai buvo pries kokius 3 metus.
va kokias kainas radau:
Kainos Klaipėdoje
* Periodinis namo tvarkymas, vienas kartas - 100-150 Lt
* Namo valymas po statybų ar remonto - 300-600 Lt
* Buto vienkartinis valymas - 50-150 Lt
* Buto valymas po remonto - 150-300 Lt.
www.ve.lt/naujienos/lietuva/lietuvos-naujienos/namu-tvarkytojos-seimininkus-renkasi-pacios-703590/
Sveikos mamytes
as cia gal negraziai isibrausiu pas jus, jei uzpyksit labai, galit ignoruot, i akis nelisiu
Esu jauna mamyte, pries pora metu isvaziavau i anglija, bet sirdyje tikra kalipediete.
siuo metu esu klaipedoje. Ir noriu paklausti, gal maitinate savo mazylius misinukais? Jei taip, gal butu norinciu isigyti misinukus ne lenkiskos kokybes (kaip yra musu parduotuvese), o is anglijos? As kaip atvaziavau cia ir atsiveziau permazai misunuko, teko pirkti parduotuvej ir pastebejau, kad labai skiriasi. Nors ipakavimas vienodas, kaip ir anglijoje, bet patys miltukai visiskai kitokie. Nezinau kas tai itakoja, bet nesu patenkinta cia perkamais misineliais, todel vyro prasau,kad man atsiustu nupirkes is uk. Ir kainos atzvilgiu ir kokybe man geriau angliski. Jei susidomejot,parasykit i privata. Ilgai klaipedoj neuzsibusiu,todel jei reikia, paskubekit ;)
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai