Pikta širšė parašė:
Joo, žiūrėsim, mano plaukai, deja nėr stiprūs ant galvos, bet bikini,gana tokie tvirti, tai bus matyt. Pažastyse ar bauzdos atauga vis, bet kai turiu lazerį namie …
Tas "naminis" pasiteisina? Nesu bandžiusi.
Pikta širšė parašė:
Joo, žiūrėsim, mano plaukai, deja nėr stiprūs ant galvos, bet bikini,gana tokie tvirti, tai bus matyt. Pažastyse ar bauzdos atauga vis, bet kai turiu lazerį namie …
Tuttii parašė:
Nu su juo skauda, bet kaina jo gal 500€ buvo ir vis turiu, tai su salono kainom nepalyginsi. Pažastis ir blauzdas susitvarkiau, bikini jau man per skauda
Tuttii parašė:
Man uždėjo po operacijos 70c/d, tai man tiek skrandį spaudė, net pykino, nors pas mane apimtis gal 69cm, as persidejau savo 75b/c, prisidaviau gydytojui, sakė gerai…
aš atsikėliau su 70cm B, nors mano apimtis 76cm ir sudėti 360cc (turėtų būt C) 😃😓 nežinau ar čia praktika tokia, ar apsiriko
Lauriux parašė:
aš atsikėliau su 70cm B, nors mano apimtis 76cm ir sudėti 360cc (turėtų būt C) 😃😓 nežinau ar čia praktika tokia, ar apsiriko
Aš nzn🙈 pas mane 355, galvojau numirsiu pirmas dienas
nors dbr jau galiu dėtis ir ji, tik jis su juosta, viršuje, o man sakė nereik jos, bent kolkas, tai laukiu kito vizito, jei nieks nesikeis, kirpsiu, bus pakeitimui.
Tuttii parašė:
Aš nzn🙈 pas mane 355, galvojau numirsiu pirmas dienas![]()
nors dbr jau galiu dėtis ir ji, tik jis su juosta, viršuje, o man sakė nereik jos, bent kolkas, tai lauk…
dabar kai tinimas šiek tiek nuslūgo ircatsilaisvinau dirželius pagal save, tai galiu gyvent iki konsultacijos 😃 man per krūtinę neveržia, man tik per apimtį ir per pažastis 😃
Tuttii parašė:
Aš ėjau kas 4 savaites, poto 6, poto karantinas ir pilnai ataugo viskaso daugiau nei puse metu ėjau.. niu bet čia priklauso nuo plaukų augimo faziu, ir t.t…
Mano lygiai tokia pat patirtis. Nervas ima kiek atvaiksciota ir € sudeginta, dabar kaip nuo nulio...
Astian parašė:
Mano lygiai tokia pat patirtis. Nervas ima kiek atvaiksciota ir € sudeginta, dabar kaip nuo nulio...
Blem rimtai??? O kur jūs eidavot? Tiek čia aplink visos giria, kad kartą metuose palaikyt tereikia. . Eina sau jei nepasiteisina
Pikta širšė parašė:
Blem rimtai??? O kur jūs eidavot? Tiek čia aplink visos giria, kad kartą metuose palaikyt tereikia. . Eina sau jei nepasiteisina![]()
As Sugiharoj dariausi, bet cia turbut ne pas juos gal beda, o labiau su mano plauku...
Nu ką, atėjo mano apatinių užsakymas. Viskas kaip ir gražu, bet man labai neįprasta. Ta braletė eina po apačia tokia siaura juostele, o kadangi papas vis dar yra trikampio formos ir žiūri žemyn, tai ta juostelė net pasislepia po krūtine. Nežinau ar čia tik mano taip ir ar taip jau ir liks ar dar implantui nusėdus pasikels apačia ir bus viskas gražu. Kaip as jus yra šiuo metu su forma? Apvalūs jau ar dar torpedos? Nes man kad nusileido kažkiek, tikrai, bet dar tikrai ne apvalūs. .
Pikta širšė parašė:
Nu ką, atėjo mano apatinių užsakymas. Viskas kaip ir gražu, bet man labai neįprasta. Ta braletė eina po apačia tokia siaura juostele, o kadangi papas vis dar yra …
maniškiams dar tik savaitė, bet mažiau torpedos 😃 apačios kiek kvadratinės ir pvz mano kairė krūtis atrodo minkštesnė ir biški labiau "atsileidus" negu dešinė 🙈
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai