lina parašė:
Gal kuriai jau teko būti pas genetiką konsultacijoj?
Einu geguzes pradzioje....po savaites...
lina parašė:
Gal kuriai jau teko būti pas genetiką konsultacijoj?
Einu geguzes pradzioje....po savaites...
nusivylusi parašė:
Noriu jusu patarimo. As turejau daug savaiminiu persileidimu o dabar viskas idialu ir siulo daryti kaklelio apsiuvima ir nezinau ja daryt nes kita karta isikisimas …
Sveika, sunkus kls, as pirma nestuma daug savaiciu gulejau ligoninej su lygiu kakleliu ir nuolat gresianciu, bet kazkaip nesiuvo, sake geriau ne, bet nepaaiskino kodel. Siand kalbejau su drauge, kuri yra ginekologe sveicarijoje, tai jie taiko kazkokius metalinius ziedus tam kakleliui, tai klausimas, ar pas mus irgi tokiu yra. Dar sake, kad jie sveicarijoj turi toki augalini vaista/papilda, kuris veikia butent kaklelio raumenis ir lb gerai padeda palaikyt ji kuo ilgesni ir neleidzia mazet, sake stebetinai gerai veikia, visos gines ten ji israsineja rizikingiems nestumams. Aisku, pas mus jo nera, bet as ji planuoju siustis, jei tik istorija kartosis su antruoju. Jei domina, del pavadinimo rasykit i az
Eli000 parašė:
Is tikro, net nejuokinga, o graudu. Vienas dalykas, kai organizmas netoleruoja, ir zmogus tikrai stengias, bet negali gert, tarkim. Kitas dalykas kai ale naturalist…
Cia truputi ne i tema, bet apie naturalistus...dar uzeik i tema akuserinis smurtas...va ten tai duoda vyriskis vaizdu...
P.s. po 800 geriu kas dien taip gydytojas pasake...
mildamn parašė:
O man rodos, kad kaip tik galvoja... as apie miska ir civilizacijos nebuvima nekalbu, bet kalbu apie tai, kad kuo toliau, tuo labiau visi darosi labai "islepe" sirg…
As nenoriu jusu izeisti, bet man bunant gydytoja, tai skamba panasiai, kad siulytumet visoms nesisvitinti sviesa, gaunama elektros, o naudoti zvakes, nes zmones tada sveikesni buvo... Vitaminu kompleksai yra visai kas kita - tai maisto papildai, ne vaistiniai preparatai ir as zinau LT nesciosioms tik vienus registruotus kaip vaistus Elevit- tik ju sudetis yra tikrinama ir tikrai zymiai geriau vitaminus gauti su maistu. Folio r. visai kas kita, tai yra irodyta priezastis prie begales apsigimimu, kurie vykdavo anksciau - ir dauguma tokiu vaiku yra eksponatai medicinos studentams, nes mokslas zengia i prieki ir surado supet paprasta buda, kail isvengti tokiu nukrypimu. Linkiu, kad jusu vaikai sveiki butu... Bet zinot, nesu ant tiek drasi, kad abejociau pvz finansininkais, investuotojais, vien todel, kad vartotojisku zmoniu nebuvo anksciau, kai nebuvo finansu. Taip jusu pasirinkimas - bet man jis atrodo kaip paprasciausias ziniu trukumas, nes nepateiket nei vieno svaraus argumento, kodel reiktu nevartoti "visokiu" folio rugsciu.... Cia is tos serijos- vaiku neskiepykit ir kai susirgs antibiotiku neduot, o vezt i kaima bobutei uzkalbet... O argumentu 0 kodel?
IndreS parašė:
Ka tik prisiregistravau su savo nestumu ir sakau paziuresiu ka lapkritinukai diskutuoja.... ir pirmiausia ka perskaitau tai rietenas del... folio rugsties.... Jus r…
Anokios čia rietenos :)) tegu diskutuoja būsimos mamos, kaip sakoma diskusijose (ginčuose) gimsta tiesa
čia tik forumas, kiekviena su savais argumentais ar be jų ir viena iš kitos mokosi.
gražios visoms dienos!
AlinaAli parašė:
O man atrodo jum nereikia lb pergyventi, juk zinote kad yra problemu, gydytojas irgi,turbut teks gert vaistus ir stebesviskas bus gerai, pamatysit! ;)
Aciu uz gera zodi ?
Klauzada parašė:
As nenoriu jusu izeisti, bet man bunant gydytoja, tai skamba panasiai, kad siulytumet visoms nesisvitinti sviesa, gaunama elektros, o naudoti zvakes, nes zmones tad…
Na as geriau rinkciausi butent B grupes vitaminus, o ne misinius, nes viena vitamina organizmas geriau isisavina nei kelis. As nei viename komentare nekalbejau apie vaiku neskiepijima ir apie mesos nedavima, nes taip nedaryciau, bet esu pries antibiotikus maziems vaikams ir tikrai geriau vesciau pas bobute ? ir suprantu bei gerbiu jusu nuomone kaip ir kitu. Ir pvz as nesmerkiu vegetaru ar veganu, kad jie nevalgo to ar ano, kur yra gausu vitaminu... as pasirinkau negerti siu vitaminu, nes gal as valgau maista, is kurio gaunu man butinu vitaminu ? taip kad nebutina akiu kabinti iskart. Nors cia lietuviu bruozas... smerkti, apsneketi ir pulti. ?
Vita- parašė:
Merginos, kodėl kiekvieną kartą čiaudant labai pilvuką suduria? Kas čia negerai? ?
Pasistenkite čiaudėdama šiek tiek įtempti presą, tada ne taip jausite. Ir man panašiai būna..
6 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai