Klauzada parašė:
O jus bent isivaizduojat kodel skiriama folio r.?? - o todel, kad per daugeli metu zmones pastebejo, kad gimsta kudikiai su nervinio vamzdelio defektu- kas retai su…
Klauzada parašė:
O jus bent isivaizduojat kodel skiriama folio r.?? - o todel, kad per daugeli metu zmones pastebejo, kad gimsta kudikiai su nervinio vamzdelio defektu- kas retai su…
Klauzada parašė:
Visiskai Jums pritariu nes man vienintelis dalykas ka liepe tai foli! O paklausus del kitu pasiteiravo ar blogai jauciuosi kad manau ju reik papildomai? Atsakius ne tai liepe palaukti sekanciu trimestru kai gali imti trukti tai tada sake spesiu atgert jei reiks kitu
Styrna parašė:
Ar pas kuria mamyte jau ryskeja pilvukas? Ir kelinta savaite? Pas mane plokscia plokscia.. O 10 savaite.. Net neramu kazkaip![]()
Man 13 savaite jau baigias tai pilvelis jau matos, nenuslepciau jau
bet kiekvienai skirtingai. Kazkuriam forume skaiciau, kad kitom pilvelis isryskeja vos ne 5 men. Tad manau tikrai nera ko nerimauti
Paula2 parašė:
Mamytes man panika. Kuri gaudotes skydliaukes tyrimu rezultatuose? Mano tth rodo 0,10 nesiekiu normos. Ji man vizualiai matosi padidejusi. Kiek googlinau raso, kad …
Labas, man buvo su pirmu nestumu. Ir tas tth dar zemesnis buvo nei pas jus. Vaziavau pas endokrinologe i klaipeda. Tyre tada detaliau skydliaukes hormonus, dare echoskopija. Buvo suaktyvejimas skydliaukes ir per daug hormono. Geriau 2 men vaistukus ir viskas susitvarke. O galiausiai vaikas gime sveikutelis. Aisku pergyvenau labai. O jus simptomu jokiu nejauciat? Beja nei pries nei po nestumo jokiu bedu su skydliauke neturėjau.
sokoooladas parašė:
Po 12 sav nebegert folio? Girdejau kad jei per daug tai negerai, bet kazkaip pasimirsau iki kurios sav gert![]()
Man su pirmu nestumu gine sake nepakenks gert visa laika
mildamn parašė:
Kaip ir minejau tai yra mano pasirinkimas ir nuomone tai TIK MANO, kitoms toli grazu nesiulau negerti ? kiekviena turi savo galva ir galvoja uz save ☺
Labai nesupykit, bet norėčiau pakomentuoti.. Jau kurį laiką turiu problemų su nugara, skausmams intensyvėjant nutariau nueiti pas neurologę, kuri pasiūlė pasidaryti rentgeną ir išsiaiškinti, kas čia yra.. Taigi, diagnozė buvo "spina bifida", kuri sąlygoja skausmus bent kažkiek pavargus. Ačiū die, kad visgi pas mane yra labai silpna forma, LABAI didelių problemų nėra, tokių kaip pilnas slankstelių suaugimas, nervinių mazgų išaugimas į išorę ir panašiai (na, jei įdomu galite pasiskaityti), tačiau dabar, pavargusi, kęsdama skausmą ir diskomfortą, stengiuosi teisinti savo mamą ir tikėtis, kad ji nežinojo, kokios gali būti pasekmės, o ne rinkosi rizikuoti žinodama kas gali nutikti.
Sutinku su jumis, kad folio rūgštis papildomai gerti nėra būtina, tačiau tik tuo atveju jei būsimos mamos mityba yra ideali ir surenka pakankamai įvairių maistinių medžiagų, tarp jų ir folio rūgšties.
Dažnai įvairius defektus pamatome ne vaikystėje, o jau suaugę.. Tad, visoms linkiu užauginti sveikus vaikus ir savo pilveliuose ir gyvenime. Sėkmės.
mildamn parašė:
Kaip ir minejau tai yra mano pasirinkimas ir nuomone tai TIK MANO, kitoms toli grazu nesiulau negerti ? kiekviena turi savo galva ir galvoja uz save ☺
Man rodos kazkas visai negalvoja. Na bet ka padarysi, kitos ruko ir geria, bet vaikai pakankamai sveiki buna. Na juk aisku cia ju pasirinkimas. Na o siaip dar geriau apsigyvent miske ir zoleles ir sakeles rink ir valgyt, praustis upelyje. Super jokios chemijos ir jokios zmonijos pazangos ir evoliucijos
Styrna parašė:
Ar pas kuria mamyte jau ryskeja pilvukas? Ir kelinta savaite? Pas mane plokscia plokscia.. O 10 savaite.. Net neramu kazkaip![]()
Tai ir dziaukis. Kai kurioms su pirmu nėštum vos ne penktame men. pilvas tik išlenda
Labai priklauso dar ir nuo pilvo raumenų ;)
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai