Urbi šurbi parašė:
Pasistenkite čiaudėdama šiek tiek įtempti presą, tada ne taip jausite. Ir man panašiai būna..
Stengiuosi, ne visada spėju, o tada tooks skausmas :/
Urbi šurbi parašė:
Pasistenkite čiaudėdama šiek tiek įtempti presą, tada ne taip jausite. Ir man panašiai būna..
Stengiuosi, ne visada spėju, o tada tooks skausmas :/
renaata parašė:
Is kur zinote si rezultata? Jeigu pas seimos daktare, tai ji turetu nukreipti pas endokrinologa. As kai dariau kraujo tyrima, tai TSH buvo 0,005; T3=14, T4=55. Tai …
Ketvittadieni einu oakartotinu rezultatu ziuret. Kelintoj sav pradejot gert vaistus? Ir per kiek laiko mazdaug atsistatet?
mildamn parašė:
Na as geriau rinkciausi butent B grupes vitaminus, o ne misinius, nes viena vitamina organizmas geriau isisavina nei kelis. As nei viename komentare nekalbejau apie…
Nenoriu nieko pulti, matyt profesine liga... Tiesiog neina suprasti argumentu, kurie nepagristi suprantamai. Linksiu sveikai maitintis ir auginti sveika pilva ;)
Asara akyse parašė:
As lankausi pas Grazina Orsauskiene, o ultragarsui siunte pas Rima Sapono jus?
As irgi pas Orsauskiene lankausi, o ultragarsas pas Sapon laukia geguze ?
iveta13 parašė:
As irgi pas Orsauskiene lankausi, o ultragarsas pas Sapon laukia geguze ?
IndreS parašė:
Ka tik prisiregistravau su savo nestumu ir sakau paziuresiu ka lapkritinukai diskutuoja.... ir pirmiausia ka perskaitau tai rietenas del... folio rugsties.... Jus r…
Baikit juokus...tikrai niekas cia nesipyksta...esu sitoje grupeje praktiskai nuo jos isikurimo pradzios tai cia viena is rimtesniu dikusiju
O nuo to, kad mes nesiojam gyvybes sventom netapom, likom kiekviena su savo nuomone ar isitikinimais...manau nera cia ko liudeti ir sveika atvykus
ririki parašė:
Merginos sakykit ar nejauciat tokio keisto jausmo pilvo apacioje, kaip svelnus smulkus raumenu trukciojimai, toks jausmas, lyg knibzda kazkas?itariu nuo to, …
as irgi jauciu ta dilgciojima, gal koks nervukas gimdoje trukcioja?
Sigugu parašė:
as irgi jauciu ta dilgciojima, gal koks nervukas gimdoje trukcioja?![]()
Man ir padilgcioja. Dabar maziau. Siandien po ultragarso pasake kad gimdos tonusas padidejas, klause ar nespazmuoja pilvo. Pasakiau, kad sone sudilgcioja. Tai supratau kad gali buti ir del to tonuso. Pasiule magni pagert, tai ziuresiu ar nustos ar ne
Ziurekit galit man paaiskinti kas cia per tyrimas??? Cia mano pirmas nestumas del to as zalia... man pavyks kazkokia apziura pasidaryti tik antram ciklui, nes pirmam nespejau uzsiregistruoti ir vietu nebuvo klinikose...Styrna parašė:
O gal kuriai is mamyciu, kurios buvot 13 sav del rauksles scane, kazka del lyties sake?![]()
![]()
1 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai