sansara parašė:
Aš žinokit jau pasidėjau šalia kišeninį kalendorių ir užtušuoju dieną, kai išgeriu ? nes taip pat niekaip neatsimenu. Dvigubos dozės nereikia, išgerkit kitą dieną☺…
reikės žymėtis... ?
sansara parašė:
Aš žinokit jau pasidėjau šalia kišeninį kalendorių ir užtušuoju dieną, kai išgeriu ? nes taip pat niekaip neatsimenu. Dvigubos dozės nereikia, išgerkit kitą dieną☺…
reikės žymėtis... ?
saulita1994 parašė:
Sveikos,ar yra kuriai baltos isskyros bekvapes kremo konsistencijos ?
Pasidaryk tyrimus pas ginekologe, pienlige greiciausiai, israsys zvakuciu. Ja reikia issigydyti iki gimdymo.
Agneses parašė:
Pasidaryk tyrimus pas ginekologe, pienlige greiciausiai, israsys zvakuciu. Ja reikia issigydyti iki gimdymo.
Dare tyrimus geri
saulita1994 parašė:
Dare tyrimus geri![]()
Tada manau visai nera ko sukti galvos
saulita1994 parašė:
Ir kiek skaiciau tai visai kitokios isskyros pienliges ir su kvapu ..
Man nebuvo jokio kvapo ir man pienlige abejais nestumais buvo pirmas nestumo pozymis
saulita1994 parašė:
Dare tyrimus geri![]()
Jei nepersti ir neskauda tai gali buti nuo hormonu. Pas mane tas pats klausiau gines ir tikrino tai jokiu bacily nerado. Man tai kaip kada nera kaip kada daugiau ar maziau.
ernestooox parašė:
Patarkit kaip skaudancia gerkle issigydyt. Is po nakties skauda, ka rekomenduotumet? Gal megint kaitint druska ir det ant kaklo?
Drasiai dekit druska. Galit skalauti druska su vandeniu arba ramunelemis. Taip pat daug arbatu ir medus arba kitoki ledinukai. Man asmeniskai holsas juodas padeda
ana.ana parašė:
Jei nepersti ir neskauda tai gali buti nuo hormonu. Pas mane tas pats klausiau gines ir tikrino tai jokiu bacily nerado. Man tai kaip kada nera kaip kada daugiau ar…
Ne visiskai nieko nera ..po truputi buna gal greiciausiai hormonai ir bus
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
Omega-3, vitaminą E, C, seleną, cinką, Q10, foliata, vitamina B, magni, geležį. Gal nieko nepam…