2012.06.15 17:14 (prieš 14 m.)
Va butent, kaip mini Vaidilute, tas butelis yra nadingas tuo tveju, kai vaikeli uzmigdai savo gleby, ir kad paskui kai perdedi ji i lovyte nebutu jam salta, tai padedavom buteli ir labai gerai isildavo ta lovyte, tada salia vaiko koju ta buteli dedavom (per adijaliuka) kad nenukaistu netycia kojytes. Bet pries pilant i buteli verdanti vandeni, ipildavom biski salto, na truputi, kad per staigiai tas karstas ten nesureaguotu. Bet zinokit butelis taip ikaisdavo, kad plika ranka jo nepaimsi. Tai mes vakare uzvirinam, ir ryte dar butelis siltas budavo, tikrai gerai islaiko siluma.
Dar del svarstykliu, tai net nezinau kodel cia ju reikia. Kraamzorg pati atsines savo, o paskui kiekviena menesi einant i consultatiebureau ten ji svers ir matuos. Taip kad pataupant pinigelius tikrai nemanau kad reikia tu svarstykliu. Na o jei jau kartais ir reiks, tai nusipirksi vaikeliui gimus.
Del tu daikteliu vaikui, tai kadangi mano pirmas vaikas, tai as irgi buvau visko prisipirkus, ko reik ir ko nereik. Dar daug ka is lietuvos atsivezus buvau pvz: patalynes komplekta, uzvalkaliuku, pagalvyte, kaldryte ir t.t. tai mum kraamzorg agente pasake, kad iki 2 metu jokiu kaldru ir pagalviu nedeti, nei lovos apsaugeliu nei tu badakimo uzuolaidu (nes tipo bereiklaingos dulkes kaupiasi). Bet mes apsaugeles uzdejom kai jau jis pradejo savo lovytej miegoti. Bet kaldros ir pagalves nededam iki siol, bes silta, o paskui jau ziuresiu. Na pastebejau kad jie cia ziuri kad kuo maziau aplink vaika butu nereikalingu daiktu. Bet mes ir minksta zaisla idedam jam i lovyte, ir merliuka, ko cia nerekomendavo deti. Is tikruju idomi sistem cia, sakyciau skiriasi kai kurie dalykai zenkliai nuo lietuvos. Bet zinoma pasirenki kaip pats matai kad butu geriau