Tikinti stebuklu parašė:
Laukiuosi 32sav. Tačiau vakar ir snd mažylė lb pasyvi. Jeigu norėčiau nuvažiuoti pasitikrinti kur reiktų eiti Marijampolės ligoninėje? Į registratūra ar akuserini k…
Gal buvote skyriuj? Viskas gerai?
Tikinti stebuklu parašė:
Laukiuosi 32sav. Tačiau vakar ir snd mažylė lb pasyvi. Jeigu norėčiau nuvažiuoti pasitikrinti kur reiktų eiti Marijampolės ligoninėje? Į registratūra ar akuserini k…
Kukuke parašė:
Gal žinot, kur galėčiau įsidėti spiralę? Nes mano gyd.siūlo tik konsultacinėj, o ten sėdi tik Tamošaitis, gal Keršanskų klinikoj?
O kodel pas Tamošaiti nenorit?
Spindesiukas parašė:
O kodel pas Tamošaiti nenorit?
O kažkuri dėjotės pas jį? Jei viešai nenorit, galit žinute parašyt. Na norisi kad patikimai įdėtų ir gerai, nes nuo to ir priklauso patikimumas, man gydytoja sakė, kad kabinetuose valdžia uždraudė dėti, būtinas II lygis. Tai iš esmės tik jis vienintelis ir gali įdėt Marijampolėj?
Lili91 parašė:
Buvau širdelės tonusas geras, bet judesių mažoka paklausė ir sakė po poros h nueit į ligonine savo mieste, esu iš Vilkaviškio. Taigi nuėjau o čia patikrino rado sutrumpejusi kaklelį ir paguldė į ligoninę. Tai net nzn gal šie dalykai ir nesusiję, bet Marijampolė visai nebuvo suinteresuota mane patikrint geriau
Tikinti stebuklu parašė:
Buvau širdelės tonusas geras, bet judesių mažoka paklausė ir sakė po poros h nueit į ligonine savo mieste, esu iš Vilkaviškio. Taigi nuėjau o čia patikrino rado sut…
Net įdomu kokia daktarė dirbo
Kukuke parašė:
O kažkuri dėjotės pas jį? Jei viešai nenorit, galit žinute parašyt. Na norisi kad patikimai įdėtų ir gerai, nes nuo to ir priklauso patikimumas, man gydytoja sakė, …
Drauge zadejo detis pas ji( nezinau ar jau isidejus), bet is jos puses tik geri atsiliepimai apie ji, as pati susidurus buvau su juo ligonineje kaip gulejau budama nescia tai viska tikrino nuo a iki z, man kartais net pikta jau budavo😁 na as asmeniskai tai juo pasitikeciau tikrai.
Jis išgelbėjo mano sūnelį dar pradžioj nėštumo, kai buvo gresiantis persileidimas ir paskui gimdymo metu man pirmą extra cp darė. Tai antro gimdymo metu klinikose net nepastebėjo rando kaip kruopščiai susiuvęs. Kiek nėštumų metu gulėjus ligoninėj, tai apie jį galiu tik labai gerai atsiliepti.
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai