LaMona parašė:
ankščiau moterys ivf temoje kalbėdavo, kad renkantis kliniką reikia atkreipti dėmesį koks jų sėkmės procentas su šviežiais ir koks su šaldytais. Gera klinika ta, ku…
Nzn, ar tokia statistika saziningai veda klinikos.
LaMona parašė:
ankščiau moterys ivf temoje kalbėdavo, kad renkantis kliniką reikia atkreipti dėmesį koks jų sėkmės procentas su šviežiais ir koks su šaldytais. Gera klinika ta, ku…
Donciuta parašė:
Na va dabar susirašinėju Kipru EuroCARE IVF - tai įdomiai jie ten daro. Jie 3 dieną paima iš embriono biopsiją ir tada per dvi dienas padaro PGTA ir jei viskas gera…
Taip greit, imanoma Pgt atlikt? Na neaisku, kiek jie chromosomu poru tiria.
Nesu, ir as girdejusi, kad is 3d keliu lasteliu imtu biopsija
LaMona parašė:
Labai teisingas pastebejimas
SunMoon parašė:
Taip greit, imanoma Pgt atlikt? Na neaisku, kiek jie chromosomu poru tiria.
Nesu, ir as girdejusi, kad is 3d keliu lasteliu imtu biopsija
Jie man parašė emailą su visu procesu ir ten taip parašyta. Jie iš 8 ląstelių embriono paima vieną ląstelę ir ją ištiria - tai turbūt dėl to ir spėja greitai. Kai ima iš blastocistos - paima daugiau tų ląstelių. Galvojau, kad niekas dabar taip nedaro, nes, kiek suprantu, daug didesnė tikimybė embrioną pažeisti, negu iš blastuko imant.
SunMoon parašė:
aš dėl Memorial kažkaip tikiu jų statistika, nes jie manęs apie vaiką klausinėjo. Vk statistika irgi tikiu, bet ja nesiremčiau- jie man parašė,kad skaičiuoja kaip sėkmingus, kai nt II parodo. Mano vienai pažįstamai ivfai dažnai biocheminiais baigiasi, o ji vk jų vien šviežių 4 darėsi, nes niekaip nepastojo, o dar kiek šaldytų ten darėsi, tai net nžn, kol galiausiai kitoje klinikoje paatojusi pagimdė vaiką. Tai va vk ją turbūt suskaičiavo, kad jai kokių 15 sėkmingų ivf jų klinikoje buvo. Tu ten būtum taip pat paskaičiuota net kelis kartus kaip sėkmingas ivf. Nieko nuostabaus tada, kad tos klinikos skelbiami skaičiai tokie
Sveikos, merginos 😀 nesuprantu kas vyksta su mano ciklu: prieš kiaušidžių PRP teko vartoti Duphaston, kad išaukti mėnesines (PCOS neturiu), prieš 3 sav. buvo atlikta kiaušidžių PRP iki numatomų mėnesinių pradžios dar 5 dienos, bet šiandieną tokie pilvo ir nugaros skausmai kaip, kad 1 MM diena būtų. Galvoju ar vertėtų sunerimti, o gal čia normalu po PRP. Ką manote? 😀
Neringa9 parašė:
Sveikos, merginos 😀 nesuprantu kas vyksta su mano ciklu: prieš kiaušidžių PRP teko vartoti Duphaston, kad išaukti mėnesines (PCOS neturiu), prieš 3 sav. buvo atlikt…
Sveika, man po PRP procedūros mėnesinės prasidėjo šiek tiek anksčiau :).
I.V. parašė:
Sveika, man po PRP procedūros mėnesinės prasidėjo šiek tiek anksčiau :).
O Jums PRP padidino AMH? 😀
PRP man buvo vasario pradžioje, turėjau tirtis AMH ir kitus hormonus 2-4 c.d., tačiau 1 c.d. apsilankius pas vaisingumo gyd., atlikus apžiūrą, priėmėme sprendimą pradėti IVF šį ciklą (t.y., pradėjame folikulų stimuliaciją). Tai ir nebesityriau AMH. Nors galvoju, gal dėl savęs išsitirt, kad žinočiau ar padėjo PRP. Tik nežinau ar AMH tikslinga tirtis, kai vaistus jau leidžiuosi. Per sekantį vizitą pasiklausiu gydytojos. Vizualiai, kaip supratau iš gydytojos, lyg ir mato pagerėjimą.
1 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai