wampyre parašė:
labas rytas. as tai naudoju hummer, skirta kudikiams.
na as vyra nusiunciau kad hummer paimtu irgi nes atsimenu mano sesuo ji savo vaikiukui naudojo
wampyre parašė:
labas rytas. as tai naudoju hummer, skirta kudikiams.
na as vyra nusiunciau kad hummer paimtu irgi nes atsimenu mano sesuo ji savo vaikiukui naudojo
wampyre parašė:
o mano mergyte vakar kai paguldziau pirma valanda, tai ismiegojo iki puses sesiu ryto. tai dziaugiausi kad kad dave pasiilsetpo tokios kosmariskos dienos labai dziaugiausi kad gerai miegojo.
as irgi norejau paklausti, mamyciu ar naudojat dregnas serveteles mazyliu sikniukams? ar visada nesat po kranu nupraust?![]()
as po kranu nesu plauti kai pasikakines buna,o siaip su servetelem pavalau pakeisdama ir viskas
super-light parašė:
as po kranu nesu plauti kai pasikakines buna,o siaip su servetelem pavalau pakeisdama ir viskas![]()
nes mane kai israsinejo is ligonines tai gydytojas sake nepiktnaudziauti tom servetelem. atseit nera jos gerai, nes nuvalo apsaugini sluoksni ir t.t. bet ka as zinau, sikniukas nepasutes, neberia, reiskias viskas ciki. as irgi kai buna apsikakinus tai nuplaunu po kranu, o siaip su servetkom apvalau
Fainoraaa parašė:
Labas rytas..![]()
![]()
Kiap laikotės..?![]()
Mes tai neseniai pabudom,db pavalgėm ir prigulėm vėl,nes baisiai skauda tarp dubens kaulų ir šlaunikaulio, skauda kai vaikštau,atrodo lyg kaulas į kaulą braižytusi bandydami prasislinkti..![]()
![]()
labukas. oho, man tokiu skausmu nebuvo. tik nugara ziauriai skaudedavo. ilsekis kuo daugiau
mes tai gerai laikomes siandien. miega mano mazyle dabar
wampyre parašė:
labukas. oho, man tokiu skausmu nebuvo. tik nugara ziauriai skaudedavo. ilsekis kuo daugiau![]()
mes tai gerai laikomes siandien. miega mano mazyle dabar![]()
Niu man jau seniau skaudėdavo tai sakiau daktarei sakė kad normalu..
Tipo gal čia dar gimda plečiasi..Nes man tik kartasi rytasi ar kai greičiau ir daug vaikštau..
Tai gerai kai miega..
Yra laikelio ką nors dėl saves nuveikti..?
super-light parašė:
Labas rytelis mergytes! na kaip jus gyvenat? kas naujo?mano mazasis tai pradejo zymiai maziau miegoti,vakar vakare atsibudo apie 22h,pavalgem ir iki pirmos nakties prabudravo,tada vel pavalgem ir tik tada luzo,likau apsalusi
tiesa norejau mamuku paklausti,koki juros vandeni i nosyte naudojat purksti?
![]()
sveika, as nepusrskiu, o lasinu, Humeri
Fainoraaa parašė:
Niu man jau seniau skaudėdavo tai sakiau daktarei sakė kad normalu..![]()
Tipo gal čia dar gimda plečiasi..Nes man tik kartasi rytasi ar kai greičiau ir daug vaikštau..![]()
Tai gerai kai miega..Yra laikelio ką nors dėl saves nuveikti..?
![]()
kartais yra. siandien pvz. bet vakar tai visa diena mazoji mano irzli ir pikta buvo. tai neturejau net kada i tualeta nubegt
wampyre parašė:
kartais yra. siandien pvz. bet vakar tai visa diena mazoji mano irzli ir pikta buvo. tai neturejau net kada i tualeta nubegt :D</blockquote
wampyre parašė:
kartais yra. siandien pvz. bet vakar tai visa diena mazoji mano irzli ir pikta buvo. tai neturejau net kada i tualeta nubegt![]()
Tai reikėjo kartu su dukryte eiti..
![]()
Fainoraaa parašė:
Tai reikėjo kartu su dukryte eiti..![]()
niu sakiau reiks nusipirkt nesiokle ir nesiotis su savim visur
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai