lediblack... parašė:
na va kokia plati is virsaus isejo....kaip suprantu reikia daryt viska is naujo ir daug mazinti....
![]()
gi vaikiukai labia greitai auga, priaugs mygom, o tai paskui, kad suknyte per maza nebutu kai reikes puostis.
lediblack... parašė:
na va kokia plati is virsaus isejo....kaip suprantu reikia daryt viska is naujo ir daug mazinti....
![]()
gi vaikiukai labia greitai auga, priaugs mygom, o tai paskui, kad suknyte per maza nebutu kai reikes puostis.
lediblack... parašė:
![]()
Laisvesne patogesne manyciau.Pauugs ir bus labai gerai
lediblack... parašė:
![]()
o kiek akių pradžioje rinkai?
ingridusikas parašė:
o kiek akių pradžioje rinkai?
142 akytes... bet ji pas mane ir taip coliuke ;) tai nemanau kad labai paaugs
lediblack... parašė:
142 akytes... bet ji pas mane ir taip coliuke ;) tai nemanau kad labai paaugs![]()
na 142 tai gal ir daugoka, nes va irgi nersiu vieną suknelę su tokiu virųumi tai mąstau kiek čia reiks akių dėti
ingridusikas parašė:
na 142 tai gal ir daugoka, nes va irgi nersiu vieną suknelę su tokiu virųumi tai mąstau kiek čia reiks akių dėti![]()
mazoka
pas mane 220
ingridusikas parašė:
na 142 tai gal ir daugoka, nes va irgi nersiu vieną suknelę su tokiu virųumi tai mąstau kiek čia reiks akių dėti![]()
kiek ziurejau internete is vis 1metu vaikui daro 96akytes... bet man atrodo tai per mazai... niekaip negaliu rast to vidurkio... bandysiu dabar su 117akytem... paziuresim kas iseis... =)
Ramute526 parašė:
mazokapas mane 220
![]()
Tai matyt dar reik žiūrėt ir į siūlo storį, nes tikriausiai sunkoka atitaikyti išskaičiavimų, reiks matyt nunerti pinutę ir iškart matuoti tik gaila kad modelis išsikraustė
teks matyt sūnelį modeliu įdarbinti
15 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai