galadriel parašė:
Sveikos. Prireikė papildomų akių.Šian mm turėjo prasidėti, nei prasidėjo nei jokio požymio kad jos artėtų. Pasidariau nt. Nesuprantu vaiduokliauja ar iš ner…
Matau kazka tik nuotrauka susiliejus labai
galadriel parašė:
Sveikos. Prireikė papildomų akių.Šian mm turėjo prasidėti, nei prasidėjo nei jokio požymio kad jos artėtų. Pasidariau nt. Nesuprantu vaiduokliauja ar iš ner…
galadriel parašė:
Matau ir as
Debesėlė parašė:
Pabandysiu per fotografuoti, bet apšvietimas ne koks pas mane dabar. Galvoju man vaidenasi.
Blemba, nu teks po kelių dienų tada kartoti dar viena jei ne man vienai kažkas šmėžuoja.
Debesėlė parašė:
Visus menesius kaip tik labai stengiaus-geriau folio rugsti, vitaminus norincioms pastoti, nevartojau alkoholio, stebejau ovuliacija, skaiciavau ir t.t.praeita men …
Sveikinu.. reik turbut apie tai negalvoti..
galadriel parašė:
Matau ir aš
testai.eu/prekes/ovuliacijos-testai-2 gal pirkot?
momog parašė:
As pirkau kasetini amirtek ir kasetini kitos firmos, ant abieju viduokliai ir sakyciau ryskus, prikabinu dar ft. O vat pasidariau easy test nesenai, balta balta kur…
Kad šitas brokuotas lyg
juostelė tai tiesi turėtų būti
yyzzyy parašė:
Kad šitas brokuotas lygjuostelė tai tiesi turėtų būti
Aplomai tie ameritek tokie melagei.... ziauru
galadriel parašė:
Jei cia darai ameritek kasetini, tai patariu nepasitiket rezultatu 100%.. man irgi vaiduokliuoja, o pregnatest jautriausi balti,deja... Siaip pas tave matosi vaiduokliukas, daryk ryte kitoki. Linkiu geriausio ;)
momog parašė:
As pirkau kasetini amirtek ir kasetini kitos firmos, ant abieju viduokliai ir sakyciau ryskus, prikabinu dar ft. O vat pasidariau easy test nesenai, balta balta kur…
Sveika. Ar nebedarei daugiau siandien nei vieno testuko? Juostele turetu buti tiesi, cia arba brokuotas arba sitaip isdziuvo..
7 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai