icevice parašė:
pas mane ir susiranges buna i viena puseo kitoj pusej su renkelemis duodasi
![]()
As jau ne arbatos negaliu normaliai atsigerti, o tai kai pradeda makalotis jis tai viskas atgal kyla
icevice parašė:
pas mane ir susiranges buna i viena puseo kitoj pusej su renkelemis duodasi
![]()
As jau ne arbatos negaliu normaliai atsigerti, o tai kai pradeda makalotis jis tai viskas atgal kyla
indriukstis parašė:
As jau ne arbatos negaliu normaliai atsigerti, o tai kai pradeda makalotis jis tai viskas atgal kyla![]()
bus ir tau naktim kaip ir man
atpylinesi
indriukstis parašė:
Kalba gerai, neturi iseities, pas ji ir draugai anglai cia su lietuviais nelabai bebendraujaO kur dirba tavo vyras?
heiwoode.plasmases fabrike
2dienos,2naktys,4laisvos
na jei reiks zmoniu pasakysiu.nes maniskis nori lietuviu daugiau,nes ten tik jis ir dar vienas kitoj pamainoj
icevice parašė:
bus ir tau naktim kaip ir manatpylinesi
![]()
Tai buna pasitaiko man kad su turiniu eina, bet tada pasedeti atsikeliu, o tai bliuduka reiketu prie lovos kitaip laikyti
indriukstis parašė:
Tai buna pasitaiko man kad su turiniu eina, bet tada pasedeti atsikeliu, o tai bliuduka reiketu prie lovos kitaip laikyti![]()
man tai zinok baisu kad neuzdusciau
vyras buna kartais kad pakelia,sako tu nekvepuoji
arba pati pabundu,jauciu kad buvau atpylus,tai taip uzsikosau,kartais pagalvoju,uzspringsiu ir bus baigta
indriukstis parašė:
As tiek pyrago pririjau besededama, kad pajudet nebegaliu, skrandis visas pilnasReik is lovos keltis, o taip ner nei noro, nei nuotaikos siandien, bet vyras gris issigas kad net nepajudu is vietos
![]()
patinginiauk nors viena dienele
man tai nugara paskausta kaip lovoj pusiau sedom drypsau
icevice parašė:
patinginiauk nors viena dieneleman tai nugara paskausta kaip lovoj pusiau sedom drypsau
![]()
Tai as pasedziu poto ant sono paguliu poto ant kito sono apsiverciu, mes ta padekla nusipirke, kad lovoj laikyti kompa butu galima, tai patogu kur nori ten nusimeti ir kompas nekaista, o tai viena jau sudeginom ant patalynes belaikydami
Tai manau, kad neissiridensiu siandien is lovos per daug tyngiu
indriukstis parašė:
Tai as pasedziu poto ant sono paguliu poto ant kito sono apsiverciu, mes ta padekla nusipirke, kad lovoj laikyti kompa butu galima, tai patogu kur nori ten nusimeti ir kompas nekaista, o tai viena jau sudeginom ant patalynes belaikydamiTai manau, kad neissiridensiu siandien is lovos per daug tyngiu
![]()
man geras padeklas pilvas
oj mazasis tada kad spardo
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai