Musyte36 parašė:
12sav. šiaip jau pas genetikus reikia eitiKažkaip rekomenduočiau dar iki 12 pasirodyti
Kad su jokiais ten tepinėliais niekas nelenda
![]()
Turiu 2metų vaiką, tai ėmė žinokit😐, kai jo laukiausi.
Musyte36 parašė:
12sav. šiaip jau pas genetikus reikia eitiKažkaip rekomenduočiau dar iki 12 pasirodyti
Kad su jokiais ten tepinėliais niekas nelenda
![]()
Aiškutė parašė:
Kažkokia nesamonė
O kodėl Jūs pas genetikus nenorit eiti?
Musyte36 parašė:
Kažkokia nesamonė![]()
Tiesiog esu buvus per ankstesnius nėštumus, tai vėl tą patį tuose popieriuose rašyt.. Nes nesaugo dokumentų jie.
Vvt nedaryčiau vistiek. Echo darytis ketinu pas gydytoją, kuria labai pasitikiu, jau daugybę kartų pas ją lankiausi.
Gimdyčiau bet kuriuo atveju 🙂
Tina40 parašė:
12 savaiciu velu . 10-12 genetikus reik lankyti. O nestukems tepineliu nedaro ne tie laikai.
Nzn, aš uk, tai pas mus kaime anksčiau kaip 10 sav, nepriima, tai nuėjau 10sav, priėmė tik 12 sav, o scana pirma daro 12-14sav. Kur yra ds, o kraują ima dėl edwar. Ir pat. sindromu, tai čia tik tiek, o Lt genetiniai kokie?
Taip U
smelio kopos parašė:
Nzn, aš uk, tai pas mus kaime anksčiau kaip 10 sav, nepriima, tai nuėjau 10sav, priėmė tik 12 sav, o scana pirma daro 12-14sav. Kur yra ds, o kraują ima dėl edwar. …
UK sistema kita, ta zinau Lt kitaip.
Pasirinktinai Prisca nemokama ,echo rwukskes tirimas pas genetikus . Jsi yra besklandumsi vvt arba gaureliu biopsija
Aiškutė parašė:
Tiesiog esu buvus per ankstesnius nėštumus, tai vėl tą patį tuose popieriuose rašyt.. Nes nesaugo dokumentų jie.
Nuostabu
kaip gera girdėt kad dar yra moterų kurios gimdytų bet kokiu atveju
smelio kopos parašė:
Klausimas gal ir buvo 🤔, bet kai reagavo jūsų artimieji, kaip pranešėt, kad laukiates 🙈🙈🙈??? , mano artimųjų ratas dar nzn nieko, net neįsivaizduoju kaip sureaguos …
Mano galvojau, kad išdurnins, ale visi kažkaip apsidžiaugė.
Uošviai aišku kaip visad kaip debilai sureagavo. Anyta pasakė, kaip čia taip, senukai, jūs pasidarėt. Tuoj pat visoms savo draugėms išpliurpė, nors buvo 5 savaitės nėštumas.
Uošvis vyrui vis , nu kaip tu taip, nu kaip tu taip. Vyras sako jam, o ką, nežinai kaip?
Zhiuli parašė:
Mano galvojau, kad išdurnins, ale visi kažkaip apsidžiaugė.
Uošviai aišku kaip visad kaip debilai sureagavo. Anyta pasakė, kaip čia taip, senu…
Na kokie gi jūs seniukai?😊, kodėl žmones nurašo jei tau 40+?. Kokie dar gajūs stereotipai iki kada reikia susilaukti vaikų.
15 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai