ramuma parašė:
tai svarstau čia gandriuka patupdžius laikyti ar jau pilvuką užsidėtikaip ir vaiduokliauja dar maniškis, tai gal užtvirtinimo lukterti
![]()
o tau jau tikrai tvirtinimo nebereikia, labai gražūs ir ryškūs rezultatai![]()
Sveikinimai ramuma
ramuma parašė:
tai svarstau čia gandriuka patupdžius laikyti ar jau pilvuką užsidėtikaip ir vaiduokliauja dar maniškis, tai gal užtvirtinimo lukterti
![]()
o tau jau tikrai tvirtinimo nebereikia, labai gražūs ir ryškūs rezultatai![]()
Sveikinimai ramuma
saulyte30 parašė:
tai pas jus panasiai kaip ir pas mus. Pas mane sake gine ir viskas ok, tai liepe kad vyras issitirtu, o jei pas ji viskas gerai, tai reiktu man operacija darytbaisoka man tos operacijos
o kokio amziaus esat?
23 as, o vyras 24. Na man gine sake kad reik tirtis vyrui ir dar karta vyrui, as seniau, dar iki jo esu turejusi nestuma, bet persileidau 5 savaite, tad sake pas save man problemu neieskoti
egleki parašė:
23 as, o vyras 24. Na man gine sake kad reik tirtis vyrui ir dar karta vyrui, as seniau, dar iki jo esu turejusi nestuma, bet persileidau 5 savaite, tad sake pas save man problemu neieskoti![]()
o jus kokio?
jurner parašė:
Ramuma valioooooo nuosirdziausi sveikinimai![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kaip dziaugiuosi del taves, tau tikriausiai irgi buvo velyva ov,nes man po 3dienu velavimo irgi tokio ryskumo rode, nu fainai
![]()
![]()
![]()
![]()
aciu labai uz sveikinimus
as irgi manau, kad pas mane velyva OV kaip ir pas tave
o kada tau pilnai rysku parode?
Tuske9 parašė:
Arba su NT pagausiu, arba reikia sulaukti tyrimo atsakymo, bet jau sirdute pamazu dziaugiaai![]()
Labai smagu tikrai, nu lapkriti kam buvo OV tai galiu pasakyti
vaisinga kaip niekad
tai db jei turi papigiai nusipirkusi testuku dar pagadink, ziurek ar ryskeja
Ramuma! Kaaaaaaaaaaaip nerealiai!!! Valio!!!
Taip dziaugiuosi uz tave! Joks ten vaiduokliukas, ryskus testukas! As sian arba ryt dar galutini pasidarysiu, kad pamatyti kaip imanoma ryskesni bruksniuka
Junkis jau i musu rugpjutinuku grupele
Sakes kiek daug bus mazyliu ir tokios smagios merginos forume, taip fainai
jurner parašė:
Ramuma nueik ant savo profilio mano seima ir ten bus prideti pilvuka![]()
ačiū, radau
Sveikos merginos, ar priimsit i savo rateli?
Pas jus cia linksma ir planuoti smagu, o ir nestukiu kasdiena vis daugeja, tai sakau gal ir man pasiseks
Beje, didziausi sveikinimai visoms esamoms ir busimoms
Jeigu priimat ir i nelaukianciu mmm sarasiuka, tai as ju nelaukiu gruodzio 31 d
vienu zodziu, lauksim naujametinio stebuklo
Tuske9 parašė:
Nezinau mergaites dziaugtis ar dar palaukti, pasidariau testuka, atsirado antra juoatele bet jau tokia neryski, kad net nufotogrfuoti negaliu![]()
Tuske, džiaukis tik, siaubas dar klausimų tau kyla, vaiduoklaisi geri pranašai, nes po jų ateine ne vaiduokliai
egleki parašė:
o jus kokio?
man 30, o vyrui 33, tai gal ir tas itakos turi, nors kiek cia suprasi kiek tas amzius ka lemia
18 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai