Vikošius parašė:
Dija, o tu 2 men planuoji po visko?
3-asis planavimu ciklas jau ipusejo
bet po visko jau 7men praejo
Vikošius parašė:
Dija, o tu 2 men planuoji po visko?
3-asis planavimu ciklas jau ipusejo
bet po visko jau 7men praejo
Vikošius parašė:
Mergaites.. nusipirkau OV testuku.. si cikla jauciu negausiu..bet kitam ciklui sakiau pabandysiu... Galit pasidalinti kaip naudojat? Nuo kelintos ciklo dienos.. ir …
As tai apie 18-19 val darydavaus, nors rekomenduoja po piet kazkur, o pradeti daryti rekomenduociau(kaip pirmam kartui) vos ne nuo 1 mm dienos, nes daugelis merginu nustemba, kaip nksti ov buna
Vikošius parašė:
Mergaites.. nusipirkau OV testuku.. si cikla jauciu negausiu..bet kitam ciklui sakiau pabandysiu... Galit pasidalinti kaip naudojat? Nuo kelintos ciklo dienos.. ir …
Jei matuoji BKT, tai nelabai jie reikalingi...bent jau aš nusivyliau, nes OT rodo vieną, o BKT - kita...daugiau nebepirksiu
pagal OT ovuliacija turėjo būti šeštadienį, o BKT po šiai dienai nepakilusi...na bet man pirmas ciklas po KP, tai nelabai ir tikiuosi kad viskas bus labai jau tvarkingai...
bet ir šiaip, teigiamas OT nebūtinai reiškia kad ovuliacija įvyks, vienintelis tą patvirtina BKT
Vikošius parašė:
Oi mažule, paprasta kaip du kart du - geriausia darytis dieną, prieš tai dvi tris val nevalgius ir negėrus
išlupi, apsysioji ir lauki
o kokio ilgio tavo ciklai? nuo to priklauso kada pradėt darytis juos
Simona_Ugnius parašė:
Oi mažule, paprasta kaip du kart du - geriausia darytis dieną, prieš tai dvi tris val nevalgius ir negėrusišlupi, apsysioji ir lauki
o kokio ilgio tavo cikla…
30 CD.. patiko man tavo instrukcija.. islupi, apsysioji lauki
Vikošius parašė:
30 CD.. patiko man tavo instrukcija.. islupi, apsysioji lauki![]()
![]()
Jūsų ciklo trukmė Tyrimo pradžios diena
21 diena 5 diena
22 dienos 6 diena
23 dienos 7 diena
24 dienos 8 diena
25 dienos 9 diena
26 dienos 10 diena
27 dienos 11 diena
28 dienos 12 diena
29 dienos 13 diena
30 dienų 14 diena
31 diena 15 diena
32 dienos 16 diena
33 dienos 17 diena
34 dienos 18 diena
35 dienos 19 diena
36 dienos 20 diena
37 dienos 21 diena
38 dienos 22 diena
39 dienos 23 diena
40 dienų 24 diena
Va, instrukcija kuri pasako nuo kurios CD pradėt sysiot ant OV testukų
Simona_Ugnius parašė:
Jūsų ciklo trukmė Tyrimo pradžios diena
21 diena 5 diena
Oba aciu.. Tai man ant valentynkes sysiot, nu ta prasme 14
aciuuuu Simoniusauskiuk mieliausiasis :*
ŽaliojiVarlytė parašė:
As jei daryčiau pagal šitą instrukcija niekad nepastociau. Nes ov testukai man asmeniškai anksčiau ja rodo. O paskui nieko. Ir ta dienelę taipogi tuščia rodo. Jei ž…
na aš ir pora dienelių anksčiau pradedu darytis, nes mano nereguliarūs ciklai
Vikošius parašė:
Oba aciu.. Tai man ant valentynkes sysiot, nu ta prasme 14aciuuuu Simoniusauskiuk mieliausiasis :*
siūlyčiau kaip pirmą kartą kokią 11 ar 12 cd pradėt, kad susivoktum ar tau galioja šitos taisyklės
ir visada prašom gražioji Vikusyte ;*
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai