Marche parašė:
O kelinta ciklo diena?
26 diena
Marche parašė:
O kelinta ciklo diena?
26 diena
Vejavaikiss parašė:
Gal žinot kodėl progesteronas gali būti aukštas (virš 70) nors NT visgi neigiami?
O hcg kartu su prg nesidarėt?
Nesėkmingi IUI
Merginos, ar gali būti nėštuminiai simptomai tiesiog nuo paskirtų progesterono žvakučių?
Kažkaip širdim jaučiu, kad galbūt nepavyko, bet yra kūne pasikeitimų tokių, kokius turėjau laukiantis pirmagimės (taip pat su IUI ir progesterono žvakutėm). ChatGPT paklausus apie kiekvieną simptomą tai sako, kad progesteronas lemia.
Gal galit pasidalint savo patirtim, kaip reaguodavo organizmas belaukiant testo dienos, bet nebūnant nėščiai ❤️
Mama007 parašė:
Nesėkmingi IUI
O ChatGPT nepasiule: 1. NT pasidaryti. 2. Kraujo tyrima atlikti?
Uzsidejot ikonele, kuri nurodo 3sav., bet tokiam terminui ir simptomams per anksti, ir nt per anksti...
O Jusu simptomai visiskai tradiciniai dienoms po ovuliacijos.
NerBa parašė:
O ChatGPT nepasiule: 1. NT pasidaryti. 2. Kraujo tyrima atlikti?
Uzsidejot ikonele, kuri nurodo 3sav., bet tokiam terminui ir simptomams per anksti…
Taip, viskam dar per anksti, dėl to ir įdomu ar gali būti simptomai tiesiog dėl progesterono. O kokie simptomai net neįvardijau, bet paminėjau, kad tokius jaučiau būdama nėščia, tai prie ko čia jausmai po ovuliacijos.
Šiek tiek nemaloniai jaučiuosi po jūsų žinutės ir matau, kad neteko tokios patirties turėti su pagalbomis, tai kodėl apskritai komentuoti.. 🥲
Mama007 parašė:
Taip, viskam dar per anksti, dėl to ir įdomu ar gali būti simptomai tiesiog dėl progesterono. O kokie simptomai net neįvardijau, bet paminėjau, kad tokius jaučiau b…
Jus is pykcio mano gyvenimo istorija "nuspalvinot"? 🤣🤣🤣🤣 tai paskaitykite dar karta paskutini sakini. Pakartosiu: normali kuno busena po ovuliacijos. Nestuma ivardinti- lb per anksti, suabejociau ir tuom, ar implantacija jau galejo buti ivykusi. Papildomas prg? Ivairiai ir lb individualiai kiekviena veikia, bet as, asmeniskai tokiam terminui net nepritraukciau pozymiu prie nestumo.
Mama007 parašė:
Nesėkmingi IUI
Tai jeigu nesilaukiat, kodėl užsidėjot, lad laukiates? Iki šio žingsnio reikia daug mygtukų paspausti, apie netyčia netikiu. Antra - kelinta dpo arba ciklo diena jums? Gal tada būtų galima kažkaip pakomentuoti. Kitas dalykas yra, kuomet moterys be teigiamo nt jaučiasi labai nėščios, bet nepasiteisina, taip ir šiam atvejui - jūs jaučiates itin negatyviai, tačiau tai gali būti netiesa, dar anksti pasakyti, kiek suprantu. Daugiau pozityvumo ir kantrybės
Man tiesiog įdomu, ar gali paprastos žvakutės taip apgauti organizmą ir viskas.
Šiandien 9 diena po IUI, su pirmagime 10 dienoj jau testas rodė vaiduokliuką.
Užsidėjau datas, nes pirmas vaikas iš pirmo karto pavyko, tai manifestuoju teigiamas mintis ir tiek, nuimti nebus didelės problemos 🌻
Todėl mano klausimas ir yra skirtas merginom, kurios turėjo nesėkmingų IUI ir paskirto progesterono. Įdomu ar sukelia ankstyvus simptomus šis preparatas atkartojančius tikrą nėštumą ar ne.
Tikrai nereikia man išvedžiojimu ir patarimų apie testus ir pan. Tiesiog nuoširdžios kažkieno patirties su preparatu ❤️
Mama007 parašė:
Man jau ne viena diena kirba paklausti. Kodėl darėtės IUI ? Gi Jūsų mergytė dar maža,gal būtų pavykę natūraliai pastoti?
Mama007 parašė:
Tai Jus pati ir atsakot i savo klausima. Jei nesuprasite dabar mano minties, paklauskite ChatGPT, kas yra per procedura IUI. Ar tik jos metu ir vaistu pagalba, nera "apgaunamas" organizmas? Kaip pvz, ovitrelli naudojimas, kad "sprogtinti" foli, t.y. issaukti ovuliacija...
Del prg vartojimo- atsakyma Jums jau parasiau.
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai