Managa parašė:
As irgi ateinu prisiduoti. Testai atrode sunkiai ryskejo, prisidaviau krauja. Tai per 40 valandu atsakymas patrigubejo 🌸
Kaip džiugu!!! 🤩
Managa parašė:
As irgi ateinu prisiduoti. Testai atrode sunkiai ryskejo, prisidaviau krauja. Tai per 40 valandu atsakymas patrigubejo 🌸
Kaip džiugu!!! 🤩
Burbulytea parašė:
Šiandien 46 ciklo diena .. paskutinės mm Rugpjūčio 27d. buvo ,mm vėluoja 12d. Įdomu kada ištikro kibo 🤔 kiek to laiko gali būti, kiek sav turi būti kad testai taip …
O iki siol nebuvot testu darius?
GiedreG parašė:
Oi negaliu..man reik pagalbos 🫣🤣..as ieskau seselio ir sitam..
🤣
Oj geras 😄
Burbulytea parašė:
Šiandien 46 ciklo diena .. paskutinės mm Rugpjūčio 27d. buvo ,mm vėluoja 12d. Įdomu kada ištikro kibo 🤔 kiek to laiko gali būti, kiek sav turi būti kad testai taip …
4-6🙂
Pupsika parašė:
O mane domina dėl papildo Q10. Esu girdėjusi, kad jis padeda irgi pastojimui. Ar yra kas vartoja ir padėjo? 😊
O kokia problema pas jus?
GiedreG parašė:
O iki siol nebuvot testu darius?
Ne, nes jokių simptomu nebuvo, apart kad krūtinė skaudėjo , bet krūtinę skauda ir prieš mm tai čia neaišku buvo
Burbulytea parašė:
Ne, nes jokių simptomu nebuvo, apart kad krūtinė skaudėjo , bet krūtinę skauda ir prieš mm tai čia neaišku buvo
Na supratau, nebent jums daznai tada veluoja..as jau net neislaukciau keliu dienu nesulaukusi mm 😀
Karoole parašė:
O kokia problema pas jus?![]()
Nėra jokios problemos pas mane. Man tik idomu. Nes žinau, kad Q10 pagerina visą veiklą, ovuliaciją ir panašiai. Be to, nuo 30+ rekomenduojama vartoti taip pat jį. Vartoju ne pilną mėnesį. Tai galvoju gal jis padarė įtaką ankstyvai ovuliacijai. Visada būdavo 16-18cd ov, kai vartojau cb buvo apie 13-14cd ( nevartoju jau praeitą ciklą ar net du 🤔 ) ir vat šį ciklą man 13cd ovuliacija.
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai