jurgita1987 parašė:
Oj mielosios siandien laikiau egza 6 karta ir islaikiau pagaliau??? Reik nusiteikt tam kad islaikytum ir toliau vairuok tiesiog.Esu tokia laiminga
Sveikinu????
jurgita1987 parašė:
Oj mielosios siandien laikiau egza 6 karta ir islaikiau pagaliau??? Reik nusiteikt tam kad islaikytum ir toliau vairuok tiesiog.Esu tokia laiminga
Sveikinu????
seimynele123 parašė:
Nepykit kad klausiu, tiesiog idomu ir tiek ? ar daug papildomu pamoku turejot po mokyklos? Kokiu ziniu truko vairavimui, kas per egzus nepasiseke ?
Po mokyklos dar turejau12 papildomas pamokas emiau.Seip dairymasis per mazai dairiausi i veidrodelius.O kritine klaida tai visada buvo ta pati kad vaziuodama salutiniu i pagrindini kelia nepraleisdavau masinos arba per velai pastebedavau.Arba mano manymu buvo kad spesiu pravaziuot nors masina buvo tolokai o egzaminuotojas kirto per stabdzius.
jurgita1987 parašė:
sveikinu
seimynele123 parašė:
Zinau kas man baisiau atrodo regitroj? Ogi tie teoriniai klausimai. Vaziavimas kaip vaziavimas, arba gerai pravaziuosi arba nelabai. Bet va tas klausinejimas gali s…
neuždavinės tokių klausimų per egzaminą. tik tuos tris apie mašiną o toliau tik sakys kur važiuot ar kokį pratimą atlikt
jurgita1987 parašė:
Po mokyklos dar turejau12 papildomas pamokas emiau.Seip dairymasis per mazai dairiausi i veidrodelius.O kritine klaida tai visada buvo ta pati kad vaziuodama saluti…
Jo... as irgi su veidrodeliais retai draugauju, nors ziuriu kazkaip stipriai galvis nesukdama? o kad atrodo jog spesi pravaziuoti kol kita auto atvaziuos ir man taip buna, bet as iskart kazkaip sakau gal palaukiam kol pravaziuos ? dar kas man kerta per vaziavima, tai tas kad kartais per staigiai perairikiuoju i kita juosta ? ir parkavimas tikras kosmaras
jurgita1987 parašė:
Po mokyklos dar turejau12 papildomas pamokas emiau.Seip dairymasis per mazai dairiausi i veidrodelius.O kritine klaida tai visada buvo ta pati kad vaziuodama saluti…
Ahaa..man kelios klaidos tokios ir buvo,kad galvoju,jog spesiu pravaziuoti,bet kai deda per stabdzius...siaubas...?
seimynele123 parašė:
Nu ka mergaites, neislaikiau. Apie klaidas neklauskit, nes geda butu sakyti ?? Ziauriai stresavau, egzaminuotojas papuole geras toks, senukas
Pasakok tik
-burbė- parašė:
Pasakok tik![]()
Oi tikrai nera noro pasakoti ? gavau irgi T forma, paskui irgi apsisukima ribotam plote, ir kiek mano akys mate ir veidrodeliai rode tai su bardiurais nedraugavau, lyg ir atstuma islaikiau. Prisiparkuoti gavau labai nedekingoj gatve, ale dvipusis bet laisva tik viena juosta nes kita uzstatyta masinom. Liepe atbula pastatyti uz masinos lygegriaciai, ir suds ? Minusas tame prisiparkavime tas, jog kai tarp dvieju masinu yra laisva vieta tai pastatyti lengviau( bent jau mano akimis) kadangi lengviau apskaiciuoti kiek paduoti atgal, ar i prieki. O kai statai uz masinos lygegriaciai, ir nera kitos auto o laisvas plotas, tai man ziauuuriai grybas. Ir instruktorius sake, jei lieps parkuotis ir pati galesi rinktis, tai rinkis tarp masinu laisva vieta, bet ne ten kur tos vietos daug. Bet jei jau negalesi rinktis tai jau nieko nepadarysi. Kas cia dar ? sake kad kazkam uzkisau, nors mano akimis to nepasakyciau. Sake dazniau vaziavau antra juosta, bet ne pirma. Kur ta pirma juosta vaziuosi, kai ta juosta pilna autobusu troliku ir kaskart saudyk i antra tada vel i pirma. Mazai per peti dairiausi, nors nemaciau reikalo kur dairytis kai to nereikia, nesakau kad visai nesidairiau bet tikrai kad kelios min per peti neziurejau... ir daug visokiu kitokiu nesamoniu. Nezinau ar tikrai tokiu klaidu pridariau, ar cia tik kabliukai kazkokie, bet yra kaip yra. Tiesa, kazkur skaiciau ar girdejau kad tie trys klausimai apie auto nevertinami, netiesa. Gavau klausimus: kaip patikrinsi ar dega stabdziu lempos, parodyk ar veikia avarinio zenklas, parodyk kur stiklu skyscio talpa ( i sita blogai atsakiau nes ne ten parodziau, nes niekas man nerode ). Dede sake kad vairuotoja busiu, bet ne siandien ? dar reikia reikia reikia...praktikos
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai