mamyte.irl parašė:
Paskutinis mano issiuvinetas ir iremintas metrikas![]()
Labas vakaras, gal Jūs galite atsiųsti šio paveikslo schemą? Norėčiau savo naujagimiui tokų išsiuvinėti..
O gal dar turite tokių gražių raidelių schemutę?
mamyte.irl parašė:
Paskutinis mano issiuvinetas ir iremintas metrikas![]()
Labas vakaras, gal Jūs galite atsiųsti šio paveikslo schemą? Norėčiau savo naujagimiui tokų išsiuvinėti..
O gal dar turite tokių gražių raidelių schemutę?
SandrysDyglys parašė:
Labas vakaras, gal Jūs galite atsiųsti šio paveikslo schemą? Norėčiau savo naujagimiui tokų išsiuvinėti..O gal dar turite tokių gražių raidelių schemutę? :o…
Toks metrikas yra ikeltas 260 psl, o raideles grazios 273 psl
agni751 parašė:
Toks metrikas yra ikeltas 260 psl, o raideles grazios 273 psl![]()
Ačiū labai
SandrysDyglys parašė:
Dar norėjau pasiteirauti gal kuri turite www.tevu-darzelis.lt/Files/users/post-photos/101_3678-vi.jpg ar www.tevu-darzelis.lt/Files/users/post-photos/…
sitam forume tikrai yra sios schemos, tik praverskit psl ir rasit o seip pagooglinkit pilna ju
SandrysDyglys parašė:
Dar norėjau pasiteirauti gal kuri turite www.tevu-darzelis.lt/Files/users/post-photos/101_3678-vi.jpg ar www.tevu-darzelis.lt/Files/users/post-photos/…
177 psl yra nuoroda i puslapi kur galima atsispausdint šias schemas
SandrysDyglys parašė:
Mano darbai,schemos tikrai yra internete ir šioje temoje ;)
Spalvos paveiksliukų yra mano atsirinktos,tokių pat nerasite.
veruncia parašė:
Keli variantai, kaip nudazyti kanva
dažau audinį,kai reikia ''efekto'' ,kai vientisos spalvos reikia,arbata. Kai reikia vintažinės,tai su tirpia kava,nes ji padaro dėmių,ir nusidažo margai.o briliantine žaluma neteko dažyt,bet įdomu ,kad nusidažo mėlynai o ne žaliai.
sanex parašė:
dažau audinį,kai reikia ''efekto'' ,kai vientisos spalvos reikia,arbata. Kai reikia vintažinės,tai su tirpia kava,nes ji padaro dėmių,ir nusidažo margai.o brilianti…
O ar nenusidazo siuliukai kai siuvini skalbi jau issiuvineta?
mamuler parašė:
O ar nenusidazo siuliukai kai siuvini skalbi jau issiuvineta?
Ne
lyginant šlapią,užsitvirtina spalva,ir nesidažo.
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai