lauretaa parašė:
Man sake gydyt.kad jo praktik dar nebuve.
O as is aplinkiniu girdejau kad buvo pastota.
lauretaa parašė:
Man sake gydyt.kad jo praktik dar nebuve.
Auksesofia parašė:
Gal koks vienas proc ir yrA.bet as del to tai galvos nesuku.labiau salutiniu bijau.
Ina-morata parašė:
Sveikos, gal kuri svarstet apie Mirenos "sesyte" Fleree? Veikia 3 metus, bet ir hormonu maziau isskiria kas menesi. Dar kitaip mini spirale. Gal kuri svarstet tarp …
Nesu girdejus apie tokia
lari1980 parašė:
Nesu girdejus, teoriskai neimanoma,nes ten kazka suspaudzia ir kiausinelis neprisitvirtintu,net tuo atveju jei hormonai nebeveiks.Vat kad iskrenta retsikiais buna,…
2 % tikimybė
lauretaa parašė:
Ketvirta diena su mirena ir psteplioja..hmm tai db turbut ilgai ir nuobodziai teplios...?!
Tikekis visko,man bent jau tepimas buvo ilgas,ir per pirma men po idejimo turejau 3 vad menesines'kurios praejo templiojimu.dabar greit metai kaip gyvenu su mirena,esu patenkinta.
vilma31 parašė:
Tikekis visko,man bent jau tepimas buvo ilgas,ir per pirma men po idejimo turejau 3 vad menesines'kurios praejo templiojimu.dabar greit metai kaip gyvenu su mirena,…
Aciu ..taip reiks islaukt ir nesistebet jeigu kas. Tikiuosi nesaus mintis issiimt
Auksesofia parašė:
Tokia tikimybe paliekama, kadangi mirena gali nesilaikyti, paskmukti zemyn ar iskristi ir pakankamas hormono kiekis neissiskirs i kiausides. Paprastai moteris visada pajaucia, kad spirale ne vietoj ar pastebi iskritusia, bet informacinuose lapeliuose paliekamas tas procentas del galimo atvejo jei nepastebes (pvz moteris daznai svaiginasi, serga psichine liga ar del kitu priezasciu, kai adekvaciai negali vertinti savo kuno pojuciu ar aplinkybiu)...
kai mirena (hormonine spirale) naudojama tinkamai, pastojimo galimybes nera, nes kiausinelis nesubresta, kad butu tinkamas apvaisinti.. (variniu, senos kartos sporaliu vekimas yra kitas)
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai