ruta056 parašė:
Labas is ankstaus rytorasau kol turiu laiko
vakar 21:39 susilaukiau berniuko
3300kg ir 53 cm
budejo daktaras is kauno kazkuri saket kad puiku ant savai…
sveikinimai ramiu naktu daug saldaus pienelio
ruta056 parašė:
3300kg ir 53 cm
sveikinimai ramiu naktu daug saldaus pienelio
ruta056 parašė:
3300kg ir 53 cm
sveikinu
Na laba ryta
kazkuri mamyte minejo kazkokios daktares pavarde kad budejo
bet ne,liepos 28 man gimdyma prieme vurukas jaunas dobilas pavarde lyg
o va kazkokia daktare is kauno atvaziavus vizituoja antra diena
mes dar ligoninej
dvi paras privalom isbuti. Ryt po vizito turetu paleisti.nuo sekmadienio negavau privacios palatos
visos uzimtos..tai va taurageje kaip visos gimdo pasirodo
tai stoviu eileje bet jau nebeverta
seip viskas liuks...laikas lekia greitai..tik kad maziukas gerokai mane apkandziojo
vakarais is visu palatu serenados groja
konkursas kuris garsiau
smagu ...bet karstis tai zudo...slapia vaikstau
ruta056 parašė:
Na laba rytakazkuri mamyte minejo kazkokios daktares pavarde kad budejo
bet ne,liepos 28 man gimdyma prieme vurukas jaunas dobilas pavarde lyg
o va kazkok…
labutis, smagu tau jau turi mazyli, as savojo dar laukiu
gal gali pasakyti kokios palatos po remontu, o tos mokamos kelios yra, kokios kainos ir kokie privalumai?
Berods parai 35 lt
kiek ju cia nezinau tik atvaziavau sako uzimtos jei nori i eile uzrasom ziuresim kada atsilaisvins ...sakiau kad noriu pasizymejo bet va...gal pries mane dar buvo norinciu
zinok nezinau kokios suremontuotos nes as cia pirma karta tai nemaciau kaip buvo anksciau...bet dabar tai as matau kad visos grazios ir tvarkingos...viskas cia liuks
ir apskritai negaliu pasakyt ne vieno blogo zodzio nei apie daktarus nei apie personala visi labai geri rodos
ir seip jauku grazu kad ir dvivietej guliu tai man ne beda..kolkas vieni ir esame palatoj
dar labiau viskas liuks butu buve jei cia darytu epidura...nes kai sakau turiu su kuo palygint tai as vel klaipedoj vien del to gimdyciau
beja...klaipedoje pogimdyvines palatos kur kas prastesnes..o cia rodos viskas sviezia
kristina12 parašė:
labutis, smagu tau jau turi mazyli, as savojo dar laukiugal gali pasakyti kokios palatos po remontu, o tos mokamos kelios yra, kokios kainos ir kokie pri…
galiu atsakyti palatos seip fainos,kai gimdziau pagulde i dviviete as i ja tik po gimdymo nuejau. negalvojau apie mokama tikslo nemaciau,o kai teko sugrysti po menesio del manes tai emiau mokama nes visgi su vaiku ir tada sveikata daug blogesne buvo nei po gimdymo reiki artimuju pagalbos priziurint mazaja,mokamos palatos kaina parai 35 lygtai jai nepasikeite,ten yra tv, fotelis kuris issiskleidzia miegojimui,saldytuvas virdulys, viena lova (tv nieko beveik nerode tada
)jai gimdymas sklandus tai manau nelabai ir reikia tos mokamos,be to jai mazai pacienciu personalas sukalbamas paguldo po viena gimdyve ir yra galimybe pasilikti teveliui per nakti.
5 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai