Daivukis parašė:
kai buvau vasara lietuvoj, tai domejaus tuo. Mokesciu inpekcija isduoda patenta be problemu, sake, ne ju kompetencijoj reikalavimai. O visas smagumas prasideda vete…
vienu zodziu, veterinaru pasakymas- "NET NESVAJOK"
Daivukis parašė:
kai buvau vasara lietuvoj, tai domejaus tuo. Mokesciu inpekcija isduoda patenta be problemu, sake, ne ju kompetencijoj reikalavimai. O visas smagumas prasideda vete…
Birutes cakes parašė:
o jus kur gyvenat ?
Kaune
Silvestra parašė:
Eina sau...nemaniau,kad taip baisiai viskas...juk ne kavinę noriu atsidaryti...
neturiu žodžių... dirbti nori, o sąlygų tam niekas nesuteikia...o tai jei kas patikrintų, ar pan...kas tada? Gal žinote kas kokių atvejų, ar pan? Nes dabar norėčiau kokį skelbimą įdėti, kad daugiau darbo būtų, bet baisu...o jei įkliūsiu...auginam leliuką, tai dar kažkokių finansinių problemų tikrai nesinorėtų... Kaip manot, ar verta dėti skelbimą...? Kokia jūsų nuomonė?
baby_-_smile parašė:
Eina sau...nemaniau,kad taip baisiai viskas...juk ne kavinę noriu atsidaryti...neturiu žodžių... dirbti nori, o sąlygų tam niekas nesuteikia...o tai jei k…
paskaitykit 37 psl.yra straipsnis kaip pagavo moteryte
.tokie superiniai musu istatymai,tik baudas renkam ir mokesčius ,o suteikti lengvatines salygas be šansu .jeigu kokios info rasit ir man idomu
ši moteris kepa namie, na nemažai turi užsakymų.gal ji dėl tų dokumentų ką nors patars, užklauskit https://www.facebook.com/pages/Gintare-N-Sald%C5%BEios-istorijos/394874277273822?fref=ts
Atika parašė:
Įkeliu pirmąsias rošytes iš cukrinės masės (pirktinė pradžiai).
kur jūs perkat šią masę?
lincikasster parašė:
kur jūs perkat šią masę?
šią pirkau tastyfun
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai