Din01 parašė:
Aš eisiu kitą savaitę antradienį, tai jau nebe daug liko laukti🙈
O tai jau greit! Prašykit kaip sekėsi
Din01 parašė:
Aš eisiu kitą savaitę antradienį, tai jau nebe daug liko laukti🙈
O tai jau greit! Prašykit kaip sekėsi
Din01 parašė:
Sveikos mamos, kaip jaučiatės? Esu lengvai sunerimusi, kadangi dingo visi nėštumo simptomai, svoris nuo pat pradžių pakilo +3kg ir jau stovi vietoj kokias 2 savaite…
Sveika, man lygiai tas pats. Nu dar vakar atrodo tas pilvas net sumažėjo 🤦♀️ taip pat neramu. Judesius lyg jau jaučiau prieš geras porą dienų. Eisiu trečiadienį scan į klinikas, tikiuosi viskas bus gerai.
Kaip gyvent, vasarinukės?
Nelabai aktyvi tema ši pasidarė, nežinau kaip su uždara tik, nebepriima naujų narių ten regis (na, bent manęs nepriėmė jau rugpjūčio antroj pusėj, kada tik ir pamačiau, kad tokia gurpė yra :D)
Aš dabar laukiu antro ultragarso, nekantrauju ir tikiuosi, kad viskas gerai iiiir gal pasirodys, kas gyvena ir galėsim su vyru vardus galvoti jau
koko_shanel parašė:
Kaip gyvent, vasarinukės?![]()
Nelabai aktyvi tema ši pasidarė, nežinau kaip su uždara tik, nebepriima naujų nari…
Gal priimtų dar? 💕 nes ten tikrai daug aktyvesnė grupė
koko_shanel parašė:
Kaip gyvent, vasarinukės?![]()
Nelabai aktyvi tema ši pasidarė, nežinau kaip su uždara tik, nebepriima naujų nari…
Man neseniai buvo ultragarsas, tai aiškiai lytį pamatė 🥹 tikiuosi ir jums pamatys, nesislapstys mažasis !
Aš pagaliau kažkiek geriau jauciuosi, atsiranda jėgos, nebepykina, tai tikras džiaugsmas
Nežinau
nikole_ parašė:
Gal priimtų dar? 💕 nes ten tikrai daug aktyvesnė grupė![]()
Prašiausi, parašė, kad jau nebepriima
Na nepriima tai nepriima, viskas ok
nikole_ parašė:
Man neseniai buvo ultragarsas, tai aiškiai lytį pamatė 🥹 tikiuosi ir jums pamatys, nesislapstys mažasis !![]()
TIkiuosi nesislėps, bet jei ir bus taip - dzin, svarbu sveikas vaikas
O pilvukas kaip auga? Maniškis toks nedidelis atrodo dar, platesnė maikė ir kaip nenėščia
Gal kad pirmas nėštumas nėra dydžio to kokį aš galvj savo turiu, ypač kai kokiom fotkės pasilyginu tokio pat laiko nėštukių
koko_shanel parašė:
Nežinau
Privačios vasarinikų grupės administratore, jei mus girdit, priimkit @koko_shanel ! 💕 nebūkite labai griežta 💕🥹🥹🥹 kuo daugiau aktyvių narių, tuo smagiau!
nikole_ parašė:
Privačios vasarinikų grupės administratore, jei mus girdit, priimkit @koko_shanel ! 💕 nebūkite labai griežta 💕🥹🥹🥹 kuo daugiau aktyvių narių, tuo smagiau!…
ačiū, tikrai, bet viskas gerai, jei yra taisyklės tegu laikosi jų, čia gi ne koks mirtinas reikalas
randu kur pabendrauti
koko_shanel parašė:
TIkiuosi nesislėps, bet jei ir bus taip - dzin, svarbu sveikas vaikas![]()
Na, mano pilvukas tai jau matosi, su laisvesniu megztuku dar paslepiu, bet tuoj tiesa išaiškės 😂 nors su pirmu tokiu laiku tai tikrai mažesnis buvo
aišku, pas mane dvynukai, tai tas irgi prisideda
o kaip jūsų savijauta? Kaip su jėgom ?
O dėl lyties - tai toks fainas momentas man buvo sužinoti, nes kažkaip tas nėštumas tarsi dar realesnis tampa, labiau imi suvokti, kad tikrai kažkoks žmogus yra🥹🤩
23 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai