Butterfly66 parašė:
O nuo kiek savaičių jau galima gimdyti VGN?
Kai sueina pilnos 34 savaitės, jei anksčiau tik Santaros tuomet
Tyzenhauzų g. 18A, VilniusButterfly66 parašė:
O nuo kiek savaičių jau galima gimdyti VGN?
Kai sueina pilnos 34 savaitės, jei anksčiau tik Santaros tuomet
labas_rytas parašė:
O kaip su skatinimu? Gavus siuntimą iš kart važiuoti ar pasiskambinti reikia?![]()
Sveikos!
Irgi klausimą turiu, kai 41 savaite jau ateina, reikia iš gydytojo siuntimą turėti, kad I stacionara guldytu?
Kaip tada su vyro dalyvavimu gimdyme vyksta reikalai? ☺️
DandelonFuzz parašė:
Sveikos!
Irgi klausimą turiu, kai 41 savaite jau ateina, reikia iš gydytojo siuntimą turėti…
Laba,
Aš šiandien kaip tik atguliau į patologinį, suėjo 41sav., o nieks neužsikūrė dar vis
šiaip aš praėjusią sav buvau VGN konsultaciniam apžiūrai, tai ginekologė lyg ir parašė siuntimą į stacionarą, bet kad nelabai manęs klausė jo, tai gal ir nėščiosios knygelės pakanka.
Vyrą įsileis jau kai būsiu gimdykloj.
Hipatija parašė:
Laba,
Aš šiandien kaip tik atguliau į patologinį, suėjo 41sav., o nieks neužsikūrė dar v…
O į konsultacinį su siuntimu vykote?
mumrikaS parašė:
O į konsultacinį su siuntimu vykote?
Taip.
Hipatija parašė:
Taip.
Dar užklausiu, o vykote termino dieną? Nes man ryt terminas, o kolkas jokių požymių🙄
mumrikaS parašė:
Dar užklausiu, o vykote termino dieną? Nes man ryt terminas, o kolkas jokių požymių🙄
Termino dieną gavau siuntimą pas ginekologą iš šeimos gydytojos, nes ji mane prižiūrėjo nėštumo metu. Konsultaciniam yra šiokios tokios eilutės, aš iš anksto pasiskambinau dėl laiko, pasisekė ir pakliuvau po poros dienų, kitaip lyg ir galima laukti ten į vietą nuvykus, nžn. Bet iki 41sav ramino, kad nesibaiminčiau ir ramiai laukčiau, bet aš pasitikrinau dėl visa ko. O tada jau sulig 41sav guldo, jei jau nepagimdot iki tol.
Bet gal dar pagimdysit per ateinančią sav. ;)
Hipatija parašė:
Termino dieną gavau siuntimą pas ginekologą iš šeimos gydytojos, nes ji mane prižiūrėjo nėštumo metu. Konsultaciniam yra šiokios tokios eilutės, aš iš anksto pasisk…
Norėčiau, kad kažkas pradėtų savaime vykti😊 ačiū, už informaciją!
Hipatija parašė:
Termino dieną gavau siuntimą pas ginekologą iš šeimos gydytojos, nes ji mane prižiūrėjo nėštumo metu. Konsultaciniam yra šiokios tokios eilutės, aš iš anksto pasisk…
O covid testa darė?
Viena palatoje ar daugiau yra pacienciu?
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai